Penzioneri: Predsednik da ne potpiše zakon

Ostavite komentar


  1. Predsednik ce izaci u susret penzionerima i ako moze i ako ima uslova ne vidim razlog da ne pomogne.

  2. Ali to je logicno da se penzije povecavaju kad i ako dozvoljava stanje u budzetu.Tako treba da funkcionise drzava i njen sistem.

  3. Nije realno, penzije ovako odličnu funkcionišu svuda u svetu. Kakva crna 2014-ta godina

  4. Povecavao je i povecavace, samo u skladu sa budzetom, sacekajte penzioneri, nemojte zuriti, bice povecanja

  5. Da se vrati kao 2014-te? Pa kao nekad da se ne pomeraju penzije i da nikad nema povećanja nego samo onako kako je bilo? Nelogičan potez.

  6. Penzije i treba da zavise,od stanja u drzavi.A ovi sindikati moraju imati neko elektronsko glasanje ili po gradovima neka izjasnjenja,nedele pa mozd ai cak dobra vecina,misljenje sa ovim sindikalcima.Sindikalci strajkuju,protestuju sve dok neizvuku korist za njih 4-5.Nek saberu nekad a pre kolike su im bile penzije kolike su danas.jesuli im na vreme,ili kao nekada sto su kasnile.

  7. I botovima treba određivati namaz u sendvičima u zavisnosti od stanja u budžetu. Ako je stanje dobro onda npr. pašteta, a ako nije onda nešto mnogo manje ukusno, ali svejedno razmazivo

  8. Penzioneri koji zahtevaju da Vučić ne potpiše izmene zakona o Penzijsko-invalidskom osiguranju su „Vučićevi penzioneri“. Smišljeno, on neće potpisati izmenu zakona pa neće biti ni vraćanja penzija na predhodni nivo sve dok se neke nove izmene zakona ne usvoje u Skupštini. To će potrajati a opravdanje za to je: „Narod je to tražio“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.