Penzioneri u kupovini: Najtraženiji brašno i kvasac

Ostavite komentar


  1. Samo strpljivo,bez panike,poštujmo izdate mere,slušajmo šta nam govore stručna lica i biće sve dobro.Penzioneri se pridržavaju svih mera.

  2. Penzionerime je ovo jedini izlazak,ali vidi se da poštuju izdate mere.Nose maske,rukavice i disciplinovani su.

  3. Penzioneri su i jutros iskoristili svoje pravo da odu do prodavnica i snabdeju se. Ono što raduje iako su bile gužve da se držalo opdstojanje. Najviše se ponovo tražilo brašno i kvasac.

  4. Verujem da je ogroman broj naših penzionera jedva sačekalo nedelju da izađu iz svojih domova i krenu u kupovinu do najbližih prodavnica.

  5. Lepo vreme je izmamilo i one naše najstarije sugrađane, iako im ništa nije bilo potrebno u prodavnicama, da izađu i prošetaju.

  6. Zalosno je sto cim stigne nesto u prodavnicu ljudi odma navale i pokupuju kao da ce smak sveta.
    Ubedjena sam da oni koji su nakupovali kile i kile brasna, nekoliko kila kvasca i imaju zaliha i dan danas odu pa kupuju jos. Fuj

  7. Srbija ima dovoljno brašna a i proizvodnja kvasca je kako čujem rešena te ne treba širiti paniku niti praviti zalihe da ne bude kao u vicu koji ovih dana kruži društvenim mrežama „Samo da obavestim one koji su pokupovali svo brašno da sam ja kupio sve količine kvasca pa ćeraćemo se još“.
    Mislim da ima svega i ne pravimo sami veštačke nestašice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.