Penzionerka PKB štrajkuje glađu ispred kabineta Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


    1. Hm…hm…“ danijela “ vi verujete da im je isplaceno sve sto trebalo da bude isplaceno … a gle iznenadjenja …oni , njih preko 3000 , bivsih radnika PKB- a ne veruju da im je isplaceno sve sto je trebalo da im bude isplaceno em i traze vec godinama , blokirajuci vec i onako haotican saobracaj u prestonici , i evo strajkuju gladju … dakle “ danijela “ malo empatije ili saosecanja prema njihovim zahtevima pred vas “ sns “ sendvic

      1. Gde se pojavljuje Vojin Lazarevic tu je kriminal.Tog tipa poznajem od ranih devedesetih godina proslog veka.Sve poslove koje je radio bilo je vezano za kriminalne aktivnosti.Sluzbeno je dolazio ili trazio vezu kod mene direktno ili preko nekih osoba koje su danas I ambasadori Srbije,ali mu to nije pomoglo da dobije ono sto je trazio.

  1. KOLIKO GOD PROBLEM BIO VELIKI NE TREBA ŠTRAJKOVATI GLAĐU . OVO JE DEMOKRATSKA DRŽAVA RAZGOVOROM SE SVE REŠAVA.

    1. Pa i štrajk gladju je demokratsko sredstvo, ne vidim u cemu je problem. Ali, sta Vi znate o demokratiji. 🙂

    2. A jesi li primetila, da onaj koji Jedini sme da razgovara- neće sa njima da razgovara, o Anđoo

  2. Danijela, vera i vada su prostituke što se Srbije tiče! Srbija je utamičena bivšim komunistima, njihovim lažima i prevarama, sinovima, unucima, rečju, bivša partokratija i takoimenovane „duboke pozadine“ (kuloara) vlada Srbijom. Šta su vam do juče bili ti isti koji su danas na vlasti i sutra će po partijskom ključu biti kanditi na izborima. Mrak je legao na Srpske zemlje…

  3. Kakv god problem da je ekstremnim nacinima da bi se doslo do cilja nema potrebe primenjvati.Ipak smo u 21 veku.

  4. Država će pomoći koliko god može, i što pre može, i ovoj ženi i svim radnicima PKB-a.

  5. Gde se pojavljuje Vojin Lazarevic tu je kriminal.Tog tipa poznajem od ranih devedesetih godina proslog veka.Sve poslove koje je radio bilo je vezano za kriminalne aktivnosti.Sluzbeno je dolazio ili trazio vezu kod mene direktno ili preko nekih osoba koje su danas I ambasadori Srbije,ali mu to nije pomoglo da dobije ono sto je trazio.

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 10

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.