Penzionisani general Žandarmerije Bratislav Dikić stigao u Srbiju

Ostavite komentar


  1. I ovog generala je Vučić smestio u strani zatvor. Prvo ga je poslao da kao pomaže pro Srbske stranke, a onda je sa Milom napravio plan da ga optuži za pokušaj oružanog državnog udara. Na ulicama je zavladao strah, i na dan izbora je izašlo manje građana na glasanje, što je omogućilo Milu da za jedan glas odnese pobedu u parlamentu. Ovo samo istine radi, i za nauk pokoljenjima.

    1. Pa naravno kad DF i njegovi čelnici jako lepo sarađuju sa Milom i Vučićem. To je sve jedna ekipa. Nabacuju jedni drugima lopte, nameštaju ‘državne udare’. Ovde se vodi anti-crnogorska propaganda, dole anti-srpska. Sad Mandić nabaci ptičicu da to sve sa navijačima potiče od Mila. Onda Milo i Vučić sede, piju vince i smeju se glupim ljudima. Kome nije jasno šta se dešava, taj ne bi trebalo da prati politiku. To možda u Švedskoj ili u Švajcarskoj možeš da pratiš politički život tako empirijski prihvatljivo.

      1. Upravo tako g-dine Vukoviću.Još Vučić ne može da pružali Milov poraz odnosno poraz DPSa

    2. Te fantazije o obnovi Vizantije, srpskog sveta, itd su anahrone , budalaština usijanih mozgova koji nose intelektualni količnik 90. Okrenite se ljudi svojem zivotu i bicete srecni. Osvajanje Crne Gore i crnogorskog mora je iluzija budala. Njemacka ni Austrija ni Mađarska nijesu uspjeli za 2 i po vijeka da uđu na južna mora, a potrosili su milijarde novca i milione života….

  2. nasanko ga vucic radi brata andreja zbog batina kod malog pariza kafane na slaviji bila je to klasicna namestaljka i osveta Vucica

    1. Mislite anti srpskog memoranduma koji je potpisala „srpska inteligencija“ pod upravom vrhovnog dirigenta Sonje Biserko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.