Pet fakulteta i visokih škola izgubilo dozvolu za rad: Kako budući studenti da budu sigurni šta upisuju?

Ostavite komentar


  1. Kako radi stomatološki fak.u Pančevu ,nisu nikada dobili akreditaciju od akreditacione komisije već neko nevažeće uverenje od sekretara min.prosvete ,cirkus u Srbiji !

  2. Akademija fudbala ?? Pa dajte ljudi, ko ovo upise prosto trazi da ga prevare.

  3. Koješta. Prvo, akreditacije se često štimuju: fakulteti kvazi zapošljavaju kadar, a predaje ko stigne, pretaču iz šupljeg u prazno. Naravno, kod privatnih ima više muvanja i zna se koji su to. Državni univerziteti su složeni i više poštuju kadrovsku hijerarhiju, ne može da se štimuje napredovanje, doktorati i zato i hoće da ih uguše. Treba dobro proveriti kada se upisuje privatni fakultet, pre svega kredibilitet univerziteta na kom se nalazi, ko tamo predaje, pa onda otvoriti novčanik. Tamo se ide da bi se lakše prošlo, a na kraju nam se ruše potporni zidovi i direktoruje polupisme kadar.

  4. A da li su akreditovani ti cuveni fakulteti u Tutinu…?Pitam za druga,posto pola Pazara i Raske ima diplome sa tih fakulteta,a Tuzilastva nigde da to preispita?

  5. Upisujte se na državne univerzitete i to je kraj priče. Jedini motiv upisa na privatni jeste doći bez truda do diplome.

  6. Kako? Pa neka ukljuce mozak i pogledaju program fakulteta. Neki fakulteti za mrak i maglu i ne treba da postoje. A takodje ljudi vole da imaju diplomu po svaku cenu iako znaju da nemaju sposobnosti za studiranje

  7. Bitno je da Državni cirkus Srbija ima sve akreditacije i dozvole za rad i liferuje klovnove za državne funkcije.

  8. Da ima realnih kriterijuma 99% bi ih zatvorili
    Fakulteti na kojima studenti dobijaju pitanja ili se i ne pojavljuju na ispitima
    Ali ona bi pola Vlade RS ostalo bez diploma, velike štete

  9. Zasto se ne upisujete na državne univerzitete?
    Jedini motiv upisa na privatni jeste doći bez truda do diplome.

  10. Zašto se ne zabrani fakultetima da upisuju studente, ako nemaju važeću akreditaciju?

  11. Ukinuti privatne fakultete jer tamo znanja nema nego se peru pare i diplome za stranacke ljude

  12. Pozdrav, ja sam upisala davno 4 godinu smer za decu ometenu u razvoju i ostao mi diplomski, međutim kad sam otisla to da resim, rekli su da taj smer vise ne postoji, ugasen, i pojeo vuk magarca sa tim. . .

  13. Studenti lako mogu biti sigurni, fakultet se studira četiri godine najmanje, čim kupiš diplomu ili završi za godinu dve to ti ništa ne vredi, a najbolji dokaz su uredjene drzave gde to ne vredi.

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.