Održana peta parada „Ponos Srbije“ u Beogradu (FOTO)

Ostavite komentar


  1. „Oni insistiraju na hitnom pravnom regulisanju istopolnih partnerstava i povećanju budžetskih davanja za rad LGBTI organizacija civilnog društva, prenosi N1.“
    Ne dolazi u obzir da svi građani R.Srbije plaćaju vaše uskointeresne gluposti i bahanalije. Finansirajte se iz samodoprinosa.

    1. G. Zile (i ostali), hocemo li ukinuti i placanja „uskointeresnih gluposti“ i osobama sa posebnim potrebama, invalidima ali i raznim drugim „manjinskim“ interesnim grupama (kulturnim, sportskim i drugim organizacijama) a svesti finansiranja samo „mainstream“ grupama? Mozda povecati, u tom slucaju, finansiranje Pinka? Da ne rasplinjujem temu: tuzan sam kada vidim koliko homofoba u mom drustvu ima i siguran sam da proizilazi iz cistog straha i sebicnog ugla gledanja. Dok su napadali …, ćutao sam jer nisam bio …, na kraju sam ostao sam. Pozdrav svima, Boris iz Novog Sada

      1. Valjda su stari i bolesni i nemocni vazniji od devijanata, jeli Borise.
        Ne podrzavacemo maksimalno bica koja ne mogu da se iz hira razmonzavaju?

  2. Molim urednike Danasa da na N1 i ostalim medijima dignu prasinu ipostave pitanje vladarima zasto se to odjednom zove Ponos Srbije ,a zvalo se Parada ponosa? Da li je to mozda premijerka kumovala novom imenu? Da li postoji u nekoj drzavi naziv sa imenom drzave? Ponos Hrvatske. Ponos Nemacke itd…?

  3. centralni komitet saveza homokomunista jugoslavije – ko nece u debelo meso ide na dzoging sa Stambolicem.
    Tako je kad jugo-komunjare izvedu i neoliberalnu kapitalisticku revoluciju.

  4. „Član Organizacionog odbora Parade ponosa Predrag Azdejković je rekao da, pre svega, traže zakonsku regulativu istopolnih partnerstava i da državni službenici budu obučeni da bi bili „tolerantniji“ u radu sa LGBT zajednicom.

    Po njegovim rečima, to se naročito donosi na lekare i nastavnike.

    Azdejković je rekao da su potrebna veća budžetska davanja za rad LGBT organizacija i dodao da je „Vlada za vreme Ane Brnabić smanjila ta davanja“.“

    Ne zna se u kojem od ovih zahteva ima više kretenizma.
    Obavezno da im se ukinu bilo kakva davanja iz budžeta (mojih para).
    Ko je naložio da im se plaća njihovo iživljavanje nad ostalim građanima da odgovara krivično i da vrati pare u budžet.

    1. Pa valjda i ovi gradjani placaju porez i imaju prava na svoj deo tog kolaca. U normalnom svetu ovakve gluposti niko ne bi ni govorio. Ali Srbija sigurno nije normalan svet, nama su drustvo Moldavija i Albanija. Svi cute ko babe dok ih ova gangsterska vlast keca u glavu, ali su zato hrabri da se kurce na manjini koja nikome nista nije uradila. Bas onako hrabro, muski.

  5. ovo je slika i dokaz, da srbija vise ne postoji sbija bila hriscanska zemlja srbskog naroda de postojao kralj i kruna a sad iz evrope stizu u beograd na paradu ponosa nit se vise ko zeni u srbiji niti se moli bogu za zdravlje svi odose u evropu da rade za tudu drzavu a srbija prazna

  6. Regulacija istopolnih brakova je već davno trebalo da bude rešena. 21. vek je, pustite ljude da žive sa kime hoće.
    Što se tiče budžetskih sredstava, država je dužna da izdvoji sredstva za kulturne dogadjaje koji obuhvataju sve vrste njenih gradjana. Kažete da nećete da finansirate njih svojim parama? Pa neće ni oni vas, tako da se taman potiru doprinosi.

    1. Ne treba njima legalizacija zbog ljubavi, nego zbog imovine.
      Zapitaj se malo zasto i kako.
      Ovo nisu kulturni vec dogadjaji promocije devijantnosti, sta je sledece bal pedofila?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.