Petar Petković: Đurićev naslednik

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. Ovaj je još odvratniji,posebno odvratno je menjanje ‘intelektualnih’ naočara u trendu i pridružene dikcije.

  1. Jeste naslednik, ali nije direktor. On je vrsilac duznosti, sto je bio i Djuric. Direktor se bira na konkursu, po vazecem zakonu. A nikad nikakvog konkursa bilo nije

  2. Jos jedan „preletacevic“ iz DSS-a, ovi Vucicevi DOS-ovci ima da mu dodju glave na kraju „balade“. Ko jednom izda uvek ce biti izdajica, samo ce da menjaju gospodare a neverstvo i slugenjarstvo ostace nepromenjivo. U tu galeriju likova ( ima ih poprilicno iz bivseg DOS-a ) spada i ovaj mladjani junosa a pogotovo kako se nastavlja niz mutanata u ovoj „Kancelarijskoj“ izmisljotini, prvo Vulin, Djuric pa ovaj nesrecnik Petkovic… ko je sledeci to samo gospodar zna a sluge su tu dok ne odsluze svoje, dok i „gospodaru“ ne istekne rok upotrebe a ovom je odavno istekao rok upotrebe sada vec postaje kancerogen.

Ostavite komentar


Društvo

merdare

Kancelarija za KiM: Uhapšen Srbin na Merdarima jer je kritikovao OVK

S. Z. iz Beograda uhapšen je sinoć na administrativnom prelazu Merdare dok je putovao na Kosovo i Metohiju kako bi učestvovao na Memorijalnom fudbalskom turniru u selu Staro Gracko kod Lipljana, uoči obeležavanja 25 godina od masakra 14 srpskih žetelaca, saopšteno je iz Kanacelarije za Kosovo i Metohiju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.