Petar Škundrić: Tvrdokorni socijalista

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Koliko je dece partijskih drugova zaposlio u najboljim državnim institucijama!!!.

    1. Da i za deca partijskih funkcionera u većini su članovi nekih nevladinih organizacija ili na čelnim funkcijama istih.Tate i mame im zauzele pozicije a oni po naslednoj liniji.

  2. Pera je meni jedan od najdražih političara, apsolutno oslikava našu stvarnost decenijama unazad. Samo Vulina na čelu Vojske više uvažavam kao kompetentnog za svoj posao…

  3. A sto je nelogicno? Pogledajte na fb nalogu Borisa Malagurskog sta je Slobodan MIlosevic izjavio u intervjuu 2. oktobra, zapravo sve ovo danas (zbog cega ljudi i protestuju) je predvideo, preporucujem da se podsetite!

  4. Preds. Vucic sam sa sobom mora da rascisti najvazniju cinjenicu, da li on licno zeli da Srbija sto pre udje u EU, ili ne. Kada formira novu Vladu bice nam jasno, da li on licno zeli ili samo blefira da to zeli. U novoj Vladi, koja brzopotezno treba da udje u EU, nema mesta za Milosevicevog ministra Dacica, Milosevicevog ministra Antica, JUL-ovog ministra Vulina i proruskog ministra Nenada Popovica. Njima cetvorici kosa se dize na glavi kada se spomenu „klasni neprijatelji“ iz EU, SAD itd. Zato povremeno namerno isproviciraju nekog politicara iz tih drzava.
    Zivi bili, pa videli, Vucic otvara karte za mesec dana.
    Boza Bogdanovic, Bor

    1. Druže ili gospodine Bogdanoviću, promenila se vremena od perioda kada ste bili u SPS, zatim u DS , i DC, kada se razmišljalo komunistički po principima Mire Marković pretvorene u statusna opredelenja Miloševića. Sada ti isti presvučeni komunisti uvlače se od pozadi diktatoru zemlje, klimaju glavom i lete polako preletački svakom vladaru redom Koštunici, Tadiću i sada Vučiću. Sada se cepaju, pa kome obojci drugome opanci. Tu će pasti neka tikvarska tikva.

  5. Smena zbog sina, zbog neceg sto mozda jeste ili nije uradio neciji clan porodice je najprimitivniji staljinisticki metod. Danas je to moguce jos mozda u S. Koreji, Kubi i Kambodzi. Da roditelji odgovaraju za postupke punoletne dece, odnosno ljudi…..

    1. Nije to odgovornost, vec nezahvalnost. Ali to su samo razmazena deca politicara, sumnjam da je jedini u toj klici. S druge strane odakle mu obraz da se tamo pojavljuje, ili ga je jako ganula sudbina KOsova?

  6. Greše oni koji nazivaju nekog socijalistom, ta još komunistom, ako je član stranke koja sebe naziva Socijalističkom, a osnivač i lider joj je bio (ne)čovek fašisitičkih namera i delovanja kakvi su bili Slobodna Milošević i njegova Mira Marković. U ostalom njegov prijatelj je postao Šešelj iz čijeg šinjela je izašao Aleksandar Vučić sadašnji a najcrnji okupator Srbije. Zbo toga imamo mnoge stranke i pokrete, a sada i podivljale fašističike horde, ta još želju da vrate Srbiju u Srednji vek kraljeva i careva, koji bi da Srbiju “oslobobode” od ovog okupatore jer su uočili priliku da bi njima bilo lepo da je oni uzjašu kao što su to radili Nikola Pašić i Aleksandar Karađorđević.

    1. A zasto Milos Kosovac ne napusti svoje dobro uhlebljeno mesto na PF u Beogradu i prestane da prica o nacional-socijalizmu i fasizmu jer je i sam na tim krilima uzjahao?

  7. Nikad necu da zaboravim da je Skundric/SPS bez mandata tadasnje vlade otisao u Sofiju i produzio vaznost aneksa Kupoprodajnog ugovora Srbijagasa kojim se ne kupuje direktno od Rusa nego preko posrednika Jugorosgas u Zugu/Svajcarska ciji je suvlasnik danasnji ministar Popovic i koji odgranjava cak 10 % provizije za koga sve ne, mozemo samo da zamislimo. Pre nekoliko godina izjavio, veciti direktor Srbijagasa, Bajatovic/SPS, da je provizija samilosno smanjena na 5 %! Kome uopste verovati u toj mocvari korupcije u Srbiji? Posledica po Skundrica naravno nije bilo i ostao je ministar energetika! Zemlja sa takvim ministrima i direktorima javnih preduzeca nema buducnost! Bez njih bismo bili Svajcarska!

  8. Kakav crni tvrdokorni socijalista?
    To su tvrdokorni komunisti, bogataši, moćnici,banda koja je opljačkala zemlju i zauzela sve ključne pozicije u društvu. Profesor na fakultetu,
    savjetnik u vladi,član glavnog odbora sps, predsjednik Nacionalnog naftnog
    komiteta Srbije…vjerovatno još štošta što nije na spisku. Pa namještenja i poslovi supruge, djece, šire porodice. Ma šta njih briga ko je na vlasti, daj im da zagrizu i prugutaju što više…Pa zar nisu osnovna načela komunista : nema boga, nema naroda ni nacija, odumiranje države…Sve to skupa i još više vam je petar škundrić i bratija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.