Peticija za obustavu izgradnje gondole na Kalemegdanu

Deo zaposlenih uputio pismo direktoru Republičkog zavoda za zaštitu spomenika pozivajući i gradonačelnika i nadležne ministre

Ostavite komentar


  1. …Kako su dodali, izgradnja gondole Kalemegdan – Ušće u direktnoj je suprotnosti sa Planom generalne regulacije koji je još na snazi i čije odredbe su obavezujuće, a on „izričito za prostor Beogradske tvrđave zabranjuje izgradnju žičanih sajli za alternativni prevoz i rekreaciju“.

    Da li ovo treba dva puta ponoviti pravniku Vučiću i onom drvoseči?

  2. Ja sam protiv izgradnje gondole na Kalemegdanu jer je to skrnavljenje kulturne bastine Beograda.Beograd vec pocinje da lici na grad kica ( pod Vucicevom vlasti) grad bede,nezaposlenosti i nesigurnosti,grad kojim vlada Vuciceva mafija.Bolje da se ocisti smece da grad ne smrdi.

  3. Ja sam protiv izgradnje gondole na Kalemegdanu jer je to skrnavljenje kulturne bastine Beograda.Beograd vec pocinje da lici na grad kica ( pod Vucicevom vlasti) grad bede,nezaposlenosti i nesigurnosti,grad kojim vlada Vuciceva mafija.Bolje da se ocisti smece da grad ne smrdi.Nije duplirani komentar jer to nisam vec rekla nego se komentar ne svidja SNS-u

  4. Njima se mora po sto puta reći, objašnjavati i na kraju ne dozvoliti da se Beograd više uništava. Pogledajte nasta lici CVETNI TRG, pa SLAVIJA, to je plac majke božje!!!!!!!! STRUKO REAGUJTE NA VREME !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.