Koluvija pokrenuo peticiju za „rehabilitaciju konoplje“: Potpis dalo preko šest hiljada građana

Ostavite komentar


  1. Kako mali Đokica zamišlja pravni sistem!
    Pa prvo što mora da zna je, da mu se sudi po sadašnjem zakonu,
    tako da u pogledu njegove krivične odgovornosti i odgovornosti „bratije“ iz političkog vrha neće biti izuzeća, nema brale retroaktivnosti i da Ti konoplju legalizuju sutra! Odgovara se po Zakonu!!!

  2. Ja očekujem da ga Vučić predloži za predsednika nove vlade. Sposoban i uspešan čovek, kao i njegov predlagač. Verovatno je i on bio najbolji student na odseku za konoplju.

  3. Браво мајсторе,како си се само сетио а имаш и подршку великог вође.Само кад би смо ми били нормална земља( а нисмо) ти би требао у ћорку,јер си гајио ту траву кад ју је закон забрањивао.Али кад ти је Бог(велики вођа) ујак ,лако је теби,и вратиће ти сву конфискована марихуану,па можете да поделите тал,јер газда то воли.

  4. U ludnicu od kriminalne države Srbije, ovaj je ozbiljan kandidat za ministra zdravlja ili policije, a može da bude i specijalni savetnik predsednika države za proizvodnju narkotika i trgovinu drogom.

  5. Bravo konoplju su nasi stari sadili i sluzili im za mnoge stvari e sad sto ce mnogi u policiji ostati bez posla to je njihov problem a sve je droga pivo vino rakija cigare hrana znaci sve to zabranite

  6. Naučio ga je Predsednik!Sve nas je pitao šra se bunimo protiv Koluvije kad je konoplja u Holandiji dozvoljena. Nije slušao lekciju kod akademika Radomira Lukića o prostornom važenju zakona! Grdio nas je i što se bunimo proriv Beograda na vodi, a sad nas još ubedjuje da je ona rugoba lepa i da uživamo u njoj, ali nećemo da priznamo!Nećemo da priznamo i da će metro da ide niotkuda a da od starog do Novog Beograda ne može da se dodje!
    Napred Koluvija ima ko da te podrži!

  7. Eto Nemacka usvojila zakon o proizvodnji konoplje (citaj mariuane) pa onda da pomilujemo g. Kuluviju posto je eto on pre Nemacke sagledao sve prednosti konoplje. Pametno. Nego g. Koluvija, kada procate da smo nekad bili najveci proizvodjaci konoplje zasto ne kazete onako usput, da to nije konoplja koju ste vi proizvodili. Ono sto se ranije proizvodila korisceno je u tekstilnoj industriji a ne u proizvodnji marihuane. NAPREDNO. Ziveli

  8. Jedno je kad gajiš 3 biljke za kućnu upotrebu, a drugo kad proizvodiš tone… Kako lepo spinovano, učio čovek od najboljih…

  9. Odlicno! Barem cemo prebrojati uzgajivace.. pa sve to x 100-150 i dobicemo broj konzumenata… Bas su glupi ovi kriminalci… Hahahaa

  10. Pa svejedno ne može retroaktivno da je rehabilituje. On je uzgajao u periodu dok je (bila) ilegalna. Kakav genije…

  11. Bravo i za Koluviju i za 6000 SNS mladunaca. Nek im Koluvija redovno isporucuje proizvode.

  12. Budući ministar privrede, sposoban čovek vidi se, a možda i buduća Zagorka Dolovac? „Zna“ zakone „u prste“. Ali prvo na robiju i on i onaj koji ga gura nama kao prst u oči da pokaže šta sve može da nam radi. Jadan pokušaj ali u ovom cirkusu od države ništa nije nemoguće. Da čujemo šta ima da kaže Kapo di kapa?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.