Petković: Podsmevanjem zahtevu za povratak bezbednosnih snaga, Kurti se podsmeva i Rezoluciji 1244

Ostavite komentar


  1. Zar se tvoj sef ne podsmava takodje kada kaze da zna da necemo dobiti pozitivan odgovor??

Ostavite komentar


Društvo

Vučić najavio klime za porodilište i bez tendera: Predsedniku Srbije nije prvi put da "preuzima odgovornost" za kršenje propisa 10

Vučić najavio klime za porodilište i bez tendera: Predsedniku Srbije nije prvi put da „preuzima odgovornost“ za kršenje propisa

"Ne interesuju me procedure, Narodni front će dobiti klima uređaje do subote", obećao je u sredu predsednik Srbije Aleksandar Vučić, istakavši da ga je sramota što je tek iz medija saznao da ovo porodilište ima problem sa sistemom za hlađanje u vreme toplotnog talasa. Međutim, nije poznato da li je u ovom slučaju bio problem sa javnim nabavkama, ili je ovo način da se zamaskira odgovornost, zbog koje je do ovakve situacije došlo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.