Petrović: Mala bara, puno tabloida

Ostavite komentar


  1. Ovaj tekst mi je osvežio dan. Glodur (tako vole da ga zovu, Danasa piše o objektivnom informisanju. Znam ja da mi o sebi uglavnom mislimo najbolje, ali Petrović (odustao od Draže), šampion je. Neka se priseti svih redakcija u kojima je radio, a koje su uzgred bile i Miškovićeve i Đilasove i pošteno kaže kada i u kojem tekstu, činjenica mu je bila svetinja.
    Džaba ti menjaš menjaš potpise ispod tekstova i pričaš priče-ostao si isti sitni šićardžija, koji nikako da stigne do glavne love.

  2. Odakle vam pa to da vlast gasi medije, tako nešto se nije dogodilo u zadnjim godinama u Srbiji.

  3. Novinarka Nove.rs je otišla u pritvor zbog lažnog informisanja građana, a ne što je nekome stala na žulj.

    1. Novinarka je u pravu i veoma dobro informisana… Verujte, iz prve ruke… Pozz od dr iz centralne Srbije….

  4. Srećom da nam je vlast „bezgrešna“, zamislite samo koliko bi bilo testiranih da su kojim slučajem grešni. Najmanje u Evropi po glavi stanovnika. „Sreća je da su sposobni i da ne prave greške“. Inače bi predsednik Vučić bio u pravu, bar što se tiče broja grobnih mesta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.