Pink u vestima prikazivao lažne izjave Save Manojlovića kreirane uz pomoć veštačke inteligencije, REM ne reaguje

Ostavite komentar


  1. Pa šta savo je sada njihov pa malo šale neće da mu škodi bar ne šale od braće !!!

  2. Ako je v(j)eštačka inteligencija toliko jaka, onda nam spikeri nisu potrebni!

  3. Nije prvi put da Zeljko Mitrovic koristi vestacku inteligenciju, ne secam se da ste pisali tekst kada je tema bio recimo Dzej.

  4. U SAD-u studenti izbačeni sa fakullteta zbog upotrebe veštačke inteligencije.

  5. A ne smeta vam da se krsi tek donesen zakon da bi Savova lista prosla u nekoj beogradksoj opstini, ccc.

  6. Covek nije umeo da sastavi listu za izbore, tako da sale na njegov racun ne iznenadjuju.

  7. Ja se izvinjavam, stvarno se izvinjavam a sta je to REM? Da li je to nesto vazno ili bi trebalo da bude vazno a u stvari je izgleda nebitno i ne zasluzuje ni malo prostora u medijima, mada po slovu zakona oni treba da kontrolisu medije ako se razumem u formu. Ali posto nista ne radi vec godinama to je kao i da ne postoji osim rukovodioca kojoj bas lepo stoji SS uniforma. NAPREDNO Ziveli

  8. Ne gledam dno dna televizije sa nacionalnim frekvencijama bas iz razloga sto sire lazi.Mogu da prodju kod nepismenih,neobrazovanih,dementnih i neobavestenih a sigurno ne kod nas koji to nismo i znamo pametno da razmisljamo.Da je Srbija uredjena drzava navedene televizije ne bi mogle da postoje ovakve kakve su a REM koji je ovakav nikakav pod kontrolom zna se koga ne bi ni postojao.Naravno da dno dna televizija ne bi u uredjenoj drzavi kakva Srbija nije ,mogla da podmece mladom gospodinu lazi zna se po cijem nalogu jer je pred izbore popularniji od njih.Moji prijatelji i ja podrzavamo navedenog gospodina i naravno da cemo glasati za njega.

  9. Ovim potezom izlaskom na izbore Savo je izvršio političko samoubistvo. Odlučio da ide na izbore totalno nepripremljeni. Može da uspe samo ako pridje vlasti.

  10. REM nije ni napravljen da reaguje na svinjarije Vučićevog režima i njegovih medija. Njegova uloga je da opozicione medije (u)guši.
    (Sećate li se one lujke iz REM-a koja se slikala u nacističkoj uniformi?)

  11. Savo, jos nije kasno da poslusas Marinku, Ponos a, Djilas a.Upravo su na ovo upozoravali…

  12. Ovo je samo još jedan razlog više da prava opozicija bojkotuje izbore.

  13. Savo je pristao da učestvuje u cirkusu, pa sada neka vidi kako prave klovna od njega. Pošteni uslovi, ma ajde..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.