U subotu u Malom Crniću u roku od jednog sata zapaljeno je dva objekata u domaćinstvima Miluna Matića(59) i Jarka Miladinovića(68).


Najpre je, oko 18,10 požar prijavio penzionisani policajac iz Crnića, Matić Milan, a sat vremena kasnije to isto učinio je i Jarko Miladinović. Vatrogasci su na vreme stigli i oba požara lokalizovali. Matiću je u ekonomskom delu dvorišta izgorela šupa, u kojoj se nalazila slama i ogrevna drva. Miladinoviću je, takođe, izgorela šupa ali kod njega je veća materijalna šteta jer su pored sena i slame, izgoreli berač kukuruza i traktorska prikolica, saznajemo iz istrage. Kako nam je rečeno, oba požara su podmetnuta i sumnja se na jednu meštanku Malog Crnića, koja je piroman, jer je i ranije podmetala požara.

Prema priči meštana Crnića S.S je do sada više puta podmetala požare i da je to činila ljudima sa kojima bi se prethodno posvađala i zamerila. Prema njihovoj priči i u ovim slučajevima ona je glavno osumnjičena, ali kada su je počeli nadležni organi da ispituju, pala je u histeriju, tako da su je prebacili u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde je zadržana na odeljenju psihijatrije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari