Pirot – od Tigra do mlekare Nikole Mirotića

Sa oko 40.000 stanovnika predstavlja trenutno jednu od najbogatijih sredina u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Sacuvaj Boze sta pise o mom kraju….ama prosao nisi tim krajem 100%….ko te slagao da reka Visocica krece iz Dojkinaca,ko te slagao da ima krava na farmi,ni video nisi Slavinju i njeno Grlo….

  2. Gospodine novinar,dodji malo u nas kraj pa vidi,pogledaj,pa napisi neki tekst o PIrotu.Sve je to lepo kao u bajci ali daleko od toga,da nije tigra Pirot bi bio veoma jadan grad.

  3. Sale
    25. avgusta 2021. u 07.56
    Gospodine novinar,dodji malo u nas kraj pa vidi,pogledaj,pa napisi neki tekst o PIrotu.Sve je to lepo kao u bajci ali daleko od toga,da nije tigra Pirot bi bio veoma jadan grad.

    A sta da kazu gradovi koji nemaju Tigar? 90 posto gradova u Srbiji nema takvu fabriku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.