Šta mi slavimo? Ova godina će biti najcrnjim slovima zapisana u istoriji: Direktorka jedne škole reagovala na poziv načelnika Školske uprave Beograd na „druženje“

Ostavite komentar


  1. Gospodjo Kovačević,
    ovim obraćanjem ste posejali „seme“ koje treba da preuzmu direktori svih skola u našoj državi, da stanu uz vas i dele vaše razmisljanje.
    Svaka čast!

  2. Bravo za direktorku! Ogromno BRAVO za nju i isto tako veliko SRAM VAS BILO za sve koji će otići na ovu „proslavu“.

  3. Svaka Vam čast.
    Ne znam ni ja šta slavimo…
    Posle svega što se izdešavalo u ovoj godini i u ovoj državi, zaista mislim da nemamo razloga za slavlje.

  4. Postovana koleginice,apsolutno se slažem sa Vašim tekstom,i nadam se da će naše kolege sa najdubljim postovanjem još jednom odati poštu streljanoj deci u o.š. „V.Ribnikar“ njihovom Draganu i deci u Duboni i Orašju. Nema mesta slavlju,sem sećanja na sve njih koji su stradali. Vama,hvala na hrabrosti i svesnosti očuvanja dostojanstva i brige,za sve u „sistemu“školstva. Pozivam i Drustvo direktora,a posebno Zajednicu muz.skola da se.pridruže Vašem pismu.

  5. Ali,Srbija ne sme da stane dok su ovi što vladaju tu. Nije važna tuga i nesreća toliko ljudi,bitno je da njima ništa ne fali. Šokirana sam kada za doček NG ne trgovima pevaju razni istrošeni pevači. Jad. Zar nema načina da slavimo i radujemo se uz učešče mladih uspešnih učenika,studenata i primerenih muzičkih sastava.

  6. Nema nista dobro u prosveti da bi se slavilo. Vec ako se organizuje sastanak svih skola i ministarstvo prosvete da se nesto i uradi po pitanju obrazovanja, smanjenje nepotrebnog gradiva, ponasanje ucenika , predavanje nastavnika, koriscenje mob. tel na casu.nacin na koji deca trebaju da se druze i komuniciraju u skoli,oblacenje, uzajamno postovanje i medjusobna saradnja, nauciti decu da za vreme casa ne pricaju , ne setaju po ucionici , ne svadjaju se sa nastavnikom, ne tuku se, ne pustaju muziku , ne vriste, i ne prave gluposti jos kakve. Naravno ima i dobre i poslusne dece kojima smeta na casu buka i ponasanje kao da su u kafani. Ovo se sve odnosi na pojedine beogradske osnovne skole. O ovome treba javno pricati i regulisati da se ovakve stvari ne desavaju.

  7. Шта заиста славимо? Шта слави директор Десете гимназије „Михајло Пупин“ када своје запослене, на крају школске године, води у кафану да уз музику уживају, два месеца након убиства које се догодило?

  8. Raspad školstva je u sklopu raspada države.
    A opšti raspad sistema mogu da slave samo oni nesvesni situacije, na poziv zaslepljenih

  9. Duboko poštovanje direktorki Tijani Kovačević. Verujem da ima puno ovakvih ljudi, za poštovanje, primer dobrog. Samo ne znam gde su jer u sistemu su neki drugi ljudi…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.