Četvrto pismo Dragana Đilasa RTS: Da li vi, gospodo, nešto radite, osim što veličate Vučića i meni pišete pisma?

Ostavite komentar


  1. Pa ako oni pišu njemu ne mora on njima, neka stavi tačku na to, neka se suoči se sa njima, uživo, pred kamerama. Sme li to Djilas.

  2. Živi bili gospodine Đilas. Što vas više napadaju, sve nam je kasnije da ga samo vi možete skinuti.

  3. Неко на ртс-у нешто одлучује па сад Ђилас пише писма и још не зна да они не одлучују ништа, опозиција за пожелети,идите у француску помогните Макрону.Њега опозиција развали

  4. Naravno da on sme i to uporno traži,jer ima pravo na to.RTS ne sme da ga pozove.Lep dan gospodjo Slavka

  5. A još jedno pitanje za rts.Zašto sada nema Dragomira Andjelkovića u jutarnjem od kad kritikuje vlast.Prw je bio bar jednom nedeljno.

  6. Naravno da ga nećete objaviti kao ni mnoge pre toga. Na žalost to je upravo ono što govorim.

  7. G Djilas, ocito je da ste odlican biznismen i poslovan covek, ali politika nije Vas fah i ako zelite nasoj Srbiji dobro, prepustite opoziciju nekom sposobnijem, operativnijem, mastovitijem, pragmaticnijem poput pokojnog Djindjica.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.