N1: Opozicija došla do „pisma Papića Vučiću“, pominju se „milioni za SNS“, Zvonko Veselinović, Mali…

Ostavite komentar


  1. „Aleksić poziva tužilaštvo…“

    Nema ništa od tih poziva ako se i zvanično ne podnese tužba i zahtev za istragu i to podhitno stavi na red vanredne sednice parlamenta.

  2. Ovaj Papić je vrlo naivan ako misli da AV ne zna ništa o tome, veća da „zli“ saradnici drpaju sa strane.

  3. Ova zemlja i ljudi u njoj treba da povrate dostojanstvo, da ne budemo samo mutavi svedoci ovako bednih poslova i opšte grabeži.

  4. Mora da je to pismo „pronašao“ onaj poštar, koji zbog male plate umire od gladi u autu od 2,106,000,00 dinara.

  5. Da li je moguće da ovo može da prođe kao drugorazredna ili trećerazredna vest za javnost . Ova vest, ako je tačna nema pandan. Jesmo li potpuno anestezirani, da kao društvo ne reagujemo i izađemo na crtu ovom klasičnom kriminalu najviših razmera. Šta još treba. Nama.

  6. Ej ali ono kada lopov pita lopova za njegov častan sud. I još kaže da njemu ne treba ništa a upravo je pokrao milione.

  7. Dabogda im za lekove trebalo. Od para koje su krali godinama od nas cemo im zidati zatvore po Srbiji.

  8. Kroz njihovu igru oni pljačkaju Srbiju.ovo o Pašiću je jedna priča dok se na drzžugih više priča pljačka Srbija ,sutra će ispasti ništa a nema nekoliko milijardi evra.ovi su prevazišli svetske lopove.

  9. „Opozicija je došla u posed pisma Aleksandra Papića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću „, pa zar je moguće!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Ovo me podseca na dok smo radili RADILI SMO!!!sve je to isto setite se bulevara revolucije u bg za vreme djilasa

  11. Da li je ovo protivteža snimku onog poslanika? Ovakve stvari (sa kobajagi pismom) ne rade ni mala deca, a kamo li budući (potencijalni) nosioci vlasti u Srbiji.

  12. G Zaklina divim sa lako izvodite rezonske zakljucke,neznam samo proti koga bi trebalo da vodi kampanju ako ne protiv opozicije!!

  13. Иза заставе Републике Србије на Новом Београду одиграва се такође једна пљачка. Мало даље са леве стране такође, пљачка уништавањем једног светског грађевинског предузећа. А све то, да не би ометало овакве „пословне“ пројекте.

  14. Ееее Србијо међу шљивама, није залуд Данко Поповић писао Књигу о Милутину коју сви да ли на власти или у опозицији ако нису треба да прочитају, да би схватили какав смо народ, из овог писма онда ја закључујем да је њима опстанак на власти питање живота или смрти чак што више лично мислим да је многим око Вучића много битнији опстанак на власти него самом Вучићу.

  15. Raspitajte se malo koliko je koštalo renoviranje zgrade fonda zdravstvenog osiguranja u Ivanjici. Samo ulazna vrata PVC Stolarija 1.40 / 2,00m 480000din.ko se razume zna koja je realna tržišna cena.

  16. …to on i oni rade na svim nivoima u precutnoj koaliciji sa sps i njihovima odavno,radilo se to i ranije sa drzavnim parama ,doduse 10 puta manje, bilo bi dobro da nacrtate sve piramide mafijaske bukvalno za svaku stavku vecu od 10.
    hiljada evra na svim nivoima i strukturama vlasti?Plasim se i da ako je opozicija iskrena i sposobna da pobedi ovu neman, kako I OD KOGA ce vratiti Srbiji i narodu ove PARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. Papic ostao duzan plate radnicima novina Objektiv, a vamo se pominju milioni. Srbijo,medju sljivama

  18. Pa šta, i Zelenovićevi puleni u Urbanizmu(Šabac)su kreirali rešenje za nadogradnju stambene zgrade na nepostojećoj parceli, pa je Tužilaštvo krilo predmet u fijoci i niko nije odgovarao!

  19. Postojećem režimu ne mogu da zamerim spoljašnu politiku, kao i ekonomsku i monetarnu politiku. Ali, unutašnja politika, kriminal i korupcija su katostrofalni deo ove vlasti.

  20. Ovo nije za prepucavanje po raznim novinama nego pravacu tužilaštvo i sa svim dokazima krivična prijava.Ako su ovo fazoni za dnevno politička prepucavanja onda treba da se zamislimo ko nas vodi ko se nudi da ga zameni i na kom su nivou naši nazovi političari.

  21. Sve je navodno i cuo sam.Odkud sad pismo a radnje se desavale 2018 godine.Tad nije bilo ni govora o gradnji auto puta.Ponovo cula – kazala.

  22. Papić se obraća Vučiću, kao časnom čoveku koji će razumeti podelu narodnih 25 miliona eura, SNS-u a za kusur od 15 miliona eura ne mogu da se dogovore sa Veselinović em. Ministar Mali uz saglasnost Vučića potvrđuje da je sve dogovoreno
    Goveda od naroda, još će reagovati ako Vučić (SNS) ne dobije svojih,(naših) 10 miliona eura.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.