Pištaljka: Šta piše u izveštaju koji RTS krije?

Ostavite komentar


  1. Pre 1,5 god.sam otkazala kablovsku..Kako da se otacim rts-a, preko struje“? Prosto nemam potrebu da placam javno-licno-servisno zlo ! Net je sasvim dovoljan u mojoj potrebi..i njega placam u svojoj potrebi ! Dakle, treba mi pomoc prijatelja 🙂

  2. Dali smo mi svi budale,kada nam ovo rade, zašto policija i tužilaštvo ne preduzimaju ništa.Pa oni nam otimaju novac i tepaju u svoje džepove strašno

  3. Stvar je kulminirala…
    Sramotno je da se ne preispita.
    Novac je državni i stečen je sredstvima građanstva i poreskih obveznikai.
    Po nalogu sa relevantne adrese mora da se sprovede istraga nakon višegodišnjih sumnji u vezi štetnih ugovora zarad ličnog sticanja materijalnih sredstava.
    Bilo bi sramotno da izostane pretres.
    P. S. Trenutno se u studijima RTS-a zahuktava stara mašinerija za izvlačenje novca iz državne medijske kuće pod nazivom BEOSONG, kao takmičenje za najbolju pesmu za predstavnika na EUROVISION.
    Čekamo privođenja na 30 dana odgovornih lica sa RTS-a.
    Nadam se da su vlasti mudre i da će tako uraditi.
    Otkrivene afere u državnim firmama svi podržavaju…

  4. Jedini lek za ovo je ne davati RTS-u naše pare iz budžeta i naše pare preko struje. Onda će većina zaposlenih da pobegne, na čelu sa Bujoševićem. Na njegovo mesto treba postaviti Maju Gojković.

  5. Program za inostranstvo nicemu ne koristi osim zaposlenih na RTS-u.To niko ne gleda,jer skoro da svi jasporci imaju u paketu ponuda sve kanale i programe koje gledaju?

  6. Poruka RTS-u: NE BLATITE MEMEDOVICA! Trazite prave krivce (a vec znate i ko su)! SRAMOTA

  7. Pištaljku, koju vodi Vladimir Radimirović sa ženom, osnovala je Ljiljana Smajlović parama EU….zašto se to prečutkuje…To znaju mnoge kolege…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.