Pločnik kod spomenika Stefanu Nemanji propao u zjapeću rupu: Trg stoji na stubićima koji nisu izdržali kamion

Ostavite komentar


  1. Stefan Nemanja na stulama! Kad propadne do iznad polovine bice solidna bista. Vucic i Nemanja da se bar pogledaju oci u oci.

  2. Posle ovih ce da nestanu i njihova nedela za koju godinu… Ima da se pepeliše sve kad drakulu rešimo;)

  3. Pa genijalni su, inovativni, moramo se složiti da većini nas ovo ne bi palo na pamet 🙂

  4. Vesić vam nikad neće odgovoriti. Svi će se pozivati na njega i svako će odboti svaku odgovornost za nekvalitetne izvedene radove. Znaš šta mi je rekao odgovorni rukovodioc kad sam hteo da zaustavim gradnju (kao interna kontrola) jer su ubetonirali instalacije u spomenik – znam i ja to ali ako ne šprica i ne svetli tri dana pred izbore poslaće me na najzabitije gradilište. Kad je bilo svečano otvaranje svi koji su gradili – poslati su na godišnji odmor i niko od izvođača nije pozvan na svečanost – besplatno su dovozili autobusima aktiviste i penzionere.

  5. Kad bi radili po standardim i propisima, onda ne bi imali šta da rade na istom mestu svake godine i ponovo isti uzimali novac za (kao) popravke, koje će tako stalno ponavljati ! – Kada bi fušeraciju plaćali iz svog džepa, mislili bi i radili drugačije ( ako znaju).

  6. Reč je o fontani, koja je propala pod tezinom kamiona, i lokacija nije pored spomenika.

    Malo ozbiljnosti od strane Danasa ne bi skodilo, ovako ste u rangu Informera.

  7. Digli frku za par miliona evra na RTS-u, a ista šema i za desetine miliona evra. Niko se ne pita kako tek osnovane firme sa jednim zaposlenim dobijaju poslove od desetina miliona evra.

  8. Kao i naša država i njeni poslanici i ministri…narodu se sve predstavi fino i našminkano,a ispod površine sve samo đubre,šut i otpad…dok ne propadnemo u sns rupu bez dna

  9. Auuu, dobro da se rupa nije otvorila kad je Vucic, ponosno, sam bez straha hodao prema „spomeniku“, tj. skalameriji koja je kostala ………..iznos je DRZAVNA TAJNA

  10. I u Aranđelovcu je SPS kod ulaska u Žućin parkić uradili navrat na nos pločnik oko jednog spomenika gde su u Drugom svetskom ratu streljani stanovnici Aranđelovca.Tu je dolazilo neko visoko pozicionirano vojno lice na položaju.Možda je bioi Ministar odbrane?Taj je prostor brzo propao.Beton je ispucao, stubići od mermera koji simbolizuju poginule su delom pokradeni, gradska česma počela da se naginje u stranu jer nije dobro nivelisana, klupa popločana sa sivim granitom pukla ploća jer je preduzeće iz Užica koje je rekonstruisalo ulicu na istu stavljalo težak teret itd.

  11. Pare završavaju u SNS i privatnim džepovima naprednjaka. Pa Vesićeva žena ima 50 lokala.

  12. Video sam na internetu, rade tako ali primitivnije: 5-6 cigli naslažu jednu na drugu, to služi kao stubić a onda slažu ploče.

  13. Ljudi ovi sns „stručnjaci“hoće da rade metro,srušiće nam grad,pod hitno ih moramo oterati sa vlasti!

  14. Najveca je rupa u nasim glavama.Propali narod bez drzave,institucija,granica,mladosti.E to su rupe

  15. To nije kod tog spomenika, nego na platou prekoputa Karađorđeve 83, skoro na samj raskrsnici kod Starog savskog mosta

  16. Odlična vest – nadam se da to znači da će se rugoba uskoro srušiti sama od sebe.

  17. Где баш сада када ускоро пролази мораторијум тајности објављивања података о финансијама оног споменика. А мислили су да ће тих неколико година трајати вечно.

  18. Da…ali je zato kada je…sve…samo rušeni i zatvarani to radjeno vrlo…temeljito…da ni kamen na kamenu ne ostane…

  19. najbitnija stvar je da trcite po gradu i pronalazite sta ne valja kako bi dokazali da nista ne valja- da je svuda prisutan fuseraj, da je svuda kradja itd..za svakog ko ima pameti i malo mozga u glavi- namera je jasna , a inace to radite organizovano i lukavo godinama

  20. Autoput koji je vladar otvarao 7 puta se remontuje od kako je napravljen. Odose nase pare…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.