Po ko zna koji put na balkonu: Kako je protekao doček košarkaša i basketaša?

Ostavite komentar


  1. Ovo mi je prvi komentar u životi koji ostavljam igde.

    Kakav je ovo bre članak? Zar mora sve ovako u negativnom tonu da se opise?

    Toliko ostrašćeni članak, sve nešto ne valja, pa čak ni ova prilika.

    Autoru je sve je nekako seljački, bljak …
    Pa idi odavde i piši o nekom drugom društvu koje ti nije ispod časti.

  2. Ajde nesto pozitivno, pustite politicare… Dovoljno je bilo da pisete samo o sportskom uspehu, tako bi i Vi bili dostojanstveni i iznad onih koje samo kritikujete.

  3. Super uz medalju drugo mesto 200000 evrića novaka sirotinji će uvaliti i parizer dok bude gledala tv krkaće splačine i zaboraviti na zlatno doba

  4. Divimo se pravim a decenijama biramo pogrešne, štaviše izopačene vrednosti. Nama je potrebna kolektivna dijagnoza ako već nije prekasno.

  5. Kakve Orgije I odvratna patetika I Suze na samo nekoliko stotina metara od Osnovne Skole Vladislav Ribnikar Umri Srbijo bolje da te nema

  6. Ja ne znam sta velicanstvenije moze biti od ovog doceka nasih sportista ,jedino totalni negativci gledaju kroz drugs oci Ali to je njihov problem.

  7. I ovaj komentar vas kao po pravilu bruka. Ko to normalan mojže da zaključi da su „gradjani Srbije“ i ove godina dočekali „neke sportiste“. Vašim novinarima je sigurno poznato da bi bez odrednice „neki“, zaključak imao bitno drugačije značenje, čak i prihvatljivo.
    Svašta s vama, Novak Đoković „neki sportista“.

  8. Tuga je neprekidno ruženje ovog naroda, čak i u ovako veličanstvenom trenutku. Na neprekidna slikanja sa stranim ambasadorom nemate primedbu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.