Počela noćna zabrana kretanja u Srbiji, građani podržali zdravstveno osoblje (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Bas pametna odluka. Virus radi samo od 20.00-0500 casova ujutru tako da je ostalo vreme bezbedno setati ulicama, piti u kafanama, jesti u restoranima, setati ljubimce… Moram da cestitam na vispernim i i hrabrim odlukama „strucne vlade“ na brizi o penzionerima i drugim ugrozenim gradjanima ove napacene Srbije.

  2. Umesto da kopiraju ponasanja gradjana iz uredjenih drzava srpski gradjani bi trebali da organizuju zvizdanje vlastima za budalaste mere. Primera radi u Austriji je kelner zarazio na stotine turista i tako razmazao virus po citavoj Evropi. Nasa vlast zatvorila bibljoteke (gde su kontakti minorni) a zadrzala otvorene kafane da kelneri dele pica sa virusom!
    Uvela policijski cas kad je verovatnoca kontaktiranja na minimumu. Vojnici isukali dugacke cevi da pucaju na viruse? Starijima zabranili izlazak kao da su virusi meteoroloski fenomen…itd. itd, glupost na glupost

  3. Siguran sam da aplauz građana, kao znak podrške mnogo znači zdravstvenim radnicuima, ali bi sigurno bili zadovoljniji da država svoju zahvalnost pokaže na jedan konkretniji način.

  4. Lep gest što se tiče podrške zdravstvenim radnicima. Ja radim u zdravstvu u Zrenjaninu i juče nam je zabranjeno da nosimo maske i rukavice. Pitam se po čemu je vojska i policija na ulicama ugroženija od nas i oni treba da nose maske i rukavice a mi ne. SRAMOTA !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.