Bazen Sportskog centra u Požarevcu otvoren je prošlog vikenda. Kupače očekuju više cene ulaznica od prvobitno najvljenih zbog rasta cena troškova energije i materijala za održavanje bazena, objasnila je Marija Milošević, direktorka Sportskog centra i dodala da bi cena bila dvostruko viša da nije bilo dotacije grada.

Tako će cena dnevne ulaznice iznositi 150 dinara, nedeljne 900, mesečne 3.100 i sezonske 4.000 dinara. Direktorka Sportskog centra kaže da popusta tokom popodneva neće biti. Ona je dodala da će u odnosu na prošlu godinu deo u kojem je bazen za decu biti potpuno natkriven suncobranima, kao i da će njihov broj biti povećan oko velikog bazena.

Bazen u Zabeli u okviru restorana „Preporod“ otvoren je za posetioce, a cena dnevne karte inosi 150 dinara, a za decu ulaz na bazen je 100 dinara.

Otvaranje bazena u Velikom Gradištu u okviru kompleksa „Silver Lake Invstments“ očekuje se posle 1. jula.

Ulaznica za bazen u okviru kompleksa „Ždrelo“ u Petrovcu na Mlavi je 500 dinara, a u cenu je uključeno pored bazena korišćenje solarijuma i saune. Cene dnevnih ulaznica za bazene u Braničevskom okrugu uglavnom kreću se od 80 do 150 dinara.

Zavod za javno zdravlje Požarevac redovono će kontrolisati vodu na sledećim mestima u Braničevskom I Podunavskom okrugu: Bazen Sportkog centra Požarevac (dva puta nedeljno), Bazen u Zabeli (jednom nedeljno), Zatvoreni bazen u Kučevu (jednom mesečno), Bazen „Ždrelo“ u Petrovcu (jednom mesečno).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari