Počela ugradnja novih klima uređaja u GAK „Narodni front“

  1. I tako Vučić ispada kao dobrotvor koji se jako brine i rešava sve naše probleme.

    A suština je u sledećem: Kako je uopšte porodilište došlo u situaciju da nema klima uređaje ? Tako što je Vučić razvalio državne institucije, spustio politiku do niova portira, i zaposlio nesposobni SNS kadar ka nagradu za lojalnost. I takvi dodvode do ovakvih situacija.

    A onda se javi „supermen“, koji je i uzrok takog stanja, i na sva zvona najavi akciju sređivanja problema. On gasi ono što je sam izazvao, a neuki narod ga još diže u zvezde. Nema nama spasa.

  2. To sa klimom ce resiti a kad ce se resiti korupcija i mito . Bez 2 ili 3 hiljade evra ne saljote zene na porodjaj. Na zalost ja nisam daoba dve zene koje su bile sa njom dale su navedenu sumu. Posto nisam hteo da dam porodili su je ko kuxku i izbacili na hodnik , da nije bila neka sestra koja je slucajno prolazila i videla da modri i kako izgleda pozvala lekare recima ova zena u hodniku umire. Jedva su je spasili ali je dva meseca bila po bolnicama. Iskreno zao mi je sto nekom nisam naplatio za ovo na svoj nacin.

  3. Pa kako ugradjuju klime kad dragan j vucicevic najnoviji srpski serif ispljuva dr. Gagu Antonijevica na odgovor da je stanje u GAK-u isto ko i pre 20 godina da to nema veze a ckvek radi na klinici. Da ima dostoljanstvo ljudsko trebalo bi javno da se izvini dr Antonijevicu

Ostavite komentar


Društvo

SKOJ: Crkva da podrži narod u borbi protiv "Rio Tinta" 8

SKOJ: Crkva da podrži narod u borbi protiv „Rio Tinta“

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) pozvao je Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC), patrijarha Porfirija, kao i sve druge verske zajednice u Srbiji, da podrže narod u borbi protiv kompanije "Rio Tinto" koja, kako su naveli u saopštenju, "namerava da oduzme zemlju građanima Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.