Završene blokade u Gornjim Nedeljicama i Preljini: Ekolozi najavljuju nove proteste i poručuju „Ne igrajte se sa našim strpljenjem“

Ostavite komentar


  1. Ne damo Jadar, ne damo Srbiju. Videće zlotvori kako će proći kada Srbija pozove na odbranu. Osetiće to isto što su osetili Poćorek, Hitler kao i svi agresori pre i posle njih. Neće kopati, rio tinto marš iz Srbije i povedi ovu stoku što si podmitio, povedi sa sobom ovu svoju bagru, nama takvi u Srbiji ne trebaju. Nisu mnogi rodoljubi zalud dali svoje živote za svoju otadžbinu, nisu dali živote da bi ovi danas rasprodavali i uništavali sve ono što su oni životima svojim odbranili. Srbija mora da se brani i odbrani, nema odstupanja, nema nazad, nazad je Srbija.
    Apsolutno protiv iskopavanja litijuma i bora u Srbiji i ima nas mnogo i ima nas dovoljno da odbranimo Srbiju. Neće kopati!!!

  2. Све сте лепо објаснили,а никако да нам кажете колико је било народа на те две блокаде? Наше је право да знамо све.

  3. Lepo, blokirajte vi vasa mala mesta ali se klonite Beograda. Mnogim gradjanima je dosta vase igre prestola. Ovde ce se ljudi pobuniti protiv vas zbog tih blokada. Drzite se vi untrasnjosti a i najlepse vam je u rodnom kraju.

  4. vucic ocito da je izucavao svetske probisvete ali srpski narod nije proucio.misli da ce kopati ,nece kopati

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.