Privredno-turistička manifestacija „Gejzirske noći“ u Sijarinskoj Banji, trajaće do 2. avgusta kada je planirano kolektivno venčanje pod gejzirom, jedinstvenim u Evropi.


Dr Milorad Babić, predsednik Organizacionog odbora i direktor Specijalne bolnice „Gejzir“ kaže ističe da će narednih dana gostovati mnogi poznati umetnici iz Beograda, Niša i drugih mesta.

– Biraćemo prvi glas i mis manifestacije i zato pozivam sve koji su zainteresovani da se prijave, a najzanimljiviji će biti venčanje pod gejzirom, koje je, po tradiciji, zakazano za 2. avgust – podvlači dr Babić.

Za sve zainteresovane parove koji bi se venčali pod gejzirom, prvi dan boravka u hotelu je besplatan, što je dar Sijarinske Banje, jedinog banjskog centra u Jablaničkom okrugu.

U Specijalnoj bolnici, odnosno hotelu „Gejzir“ ima 277, a u privatnom smeštaju se nudi oko 1.500 kreveta. Cena hotelskog pansiona, računajući i kompletan medicinski tretman, kreće se od 1.290 do 1.390 dinara, a za penzionere obezbeđene su brojne pogodnosti i plaćanje u više rata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari