Počelo prinudno iseljenje Muzeja automobila

Ostavite komentar


  1. Наследници покојног Браце Петковића нису изразили лојалност актуелној врхушки!

  2. Ma bandi nije stalo do ikakvog kulturnog nasleđa, oni bi samo da ruše nemilice kako bi sebi stvorili prostor za enormno i brzo bogaćenje tj. uvećavanje već uveliko stečene imovine na već opisan naravno sumnjiv način.

  3. Pocelo prinudno iseljavanje i pise sve osim zbog cega ih iseljavaju, kuda, i da li ce se muzej vratiti u Majke Jevrosime?
    Koja je i kakva prinuda u pitanju?

  4. Jao novinari, ajde malo truda, kopanja. U čijem vlasništvu je Moderna garaža? U čijem vlasništvu je sad zbirka? U kojoj meri je grad Beograd, pravno, u obavezi da je čuva? Na stranu to što ova vlast ne poznaje značenje „očuvanja nasleđa“ ni „kulture“.

  5. Šta ovaj narod lupeta ovde, ovo nema nikakve veze sa politikom, već sa punopravnim povratkom privatne uzurpirane imovine pravim vlasnicima koja je odavno protivpravno oduzeta .A pokojni gosp, Petković je to dobro znao da koristi tuđu imovinu a radio i druge protivpravne poslove.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.