Počelo suđenje Babićevom vozaču za nesreću na rampi Doljevac

Ostavite komentar


  1. Nažalost šanse da Dejan Stanojević shvata kakvu moć trenutno u svojim rukama ima su praktično nepostojeće. Taj čovek može bukvalno sam da obori ovaj režim u roku od nekoliko nedelja, sve što treba da uradi je da ispriča šta se zaista desilo i šta mu je od strane režima obećano kako bi preuzeo krivicu, bio bi oslobođen svake odgovornosti i postao bi narodni heroj. A on će se odlučiti da ga zbog tuđe bahatosti razvlače po sudovima i na kraju pošalju u zatvor. Kako kvalifikovati takav postupak a da vam komentar bude objavljen?

  2. Sud će lako da utvrdi kako je došlo do nesreće čim Vučić vrati snimak koji je ključni dokaz . Pravniče , šta bi sa pravnom državom .

  3. Samo niko ne vide snimak sa sigurnisnih kamera na naplatnoj rampi. Jedino verovati AV jer je rekao na tv da je video snimak udesa.

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 8

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.