Počelo suđenje po tužbi Vučićevog brata, Aleksić hoće nezavisno veštačenje

Ostavite komentar


  1. Sud je već presudio da je Andreju Vuliću:
    – da mu je falsifikovana lična karta kojom su otvorene Asomukom firme, iako je on zaposlen u državnoj firmi u kojoj se štampaju lične karte, i ako je vlasnik Asumokuma uplaćivao Andreju penziono osiguranje,
    -da su ga žadarmi napali ničim izazvani, iako je on započeo tulu, itd.
    Presudiće i u ovom slučaju da Andrej Vučić, sačuvaj bože, nea nikakve veze sa Jovanjicom

  2. Ljudi se međusobno varaju, lažu jedni drugima u lice, obmanjuju se laskanjem i prozirno pretvorljivim udvaranjem, a to im često pošteno ljudski izgleda nerazmerno hrabrije, nego da jedni drugima kažu golu istinu.

    1. Ispostavice se na kraju da nije ON taj Andrej Vucic vec da je to neki drugi, verovatno „klon“ ( klonirani brat predsednika Aleksandra Vucica ) i da je u pitanju medjunarodna zavera u uklanjanju Aleksandra Vucica sa mesta predsednika Srbije.

  3. Nadam se da će Sud utvrditi ko je kriv, niko nema prava da lažno optuži a da za to nema čvrste dokaze, već kaže da ima saznanja.Koliko vidim već na samom početku suđenja advokat Aleksića Borivoje Borović traži izuzeće sudije, jer time želi da odugovlači suđenje.

    1. Od samog trenutka iznošenja izjave, Aleksić je znao da iznosi neistinu, ali kaznu koju će morati da plati, u novčanom iznosu, nije ništa, koliku će štetu naneti samim iznošenjem laži, što je očigledan dokaz na šta je sve spreman, zarad političkih poena.

  4. Sad će tzv. premijerka da pokazuje fotke namučenog malog brata i pita što diraju „dete“. Cela Srbija pije lekove protiv depresije i za živce zbog sns-a pa Ana ne pokazuje fotografije izobličenih građana. Valjda nismo nečija deca, braća, sestre, očevi i majke.

  5. Za povredu časti i ugleda mora se odgovarati pred sudom,niko nije zasticen ,
    pa ni poslanik Aleksić, koji je bespotrebno napadao Andreja Vučića.

    1. Da,napadaće ga kad bude potrebno.Ovaj put je bilo nepotrebno.To je vaše poimanje pravde?Verovatno držite sveću Andreju Vučiću.Ili ste samo bot?

  6. Aleksic i Borovic postaju nervozni jer ne mogu vise da vrdaju i da prikrivaju svoj lopovluk i kriminal, pa ce sad na sve nacine da pokusaju da odugovlace postupak.

    1. Pa vas smo čekali da nam objasnite,Dule.Inače,ne bi znali šta se događa.

  7. A sa kakvim obrazloženjem je sudija isključio javnost? Zašto? Šta krije i od koga? Zato sad slušamo različlte priče o istoj stvari. Nađite zapisničarku, neka bude zaštićeni svedok, izvor poznat redakciji koji je želeo da ostane anoniman, pa neka ona ispriča ko je kome i šta dobacivao i kako se sudija ponašao.

  8. Dosta je vise lazi i spletkarenja opozicije vreme je da odgovaraju za izgovorene lazi.

  9. Dokazace se ko je kriv i za sta, a ja se nadam da ce se utvrditi da je ovo samo jos jedna kleveta u nizu svih koje su upucene bilo kome koje blizak SNS-u i predsedniku, pa i njemu licno.

    1. Nema sta da se nadaš , sud će presuditi bati u korist jer za braću i rade! I svi vi Borgovi srećni…

  10. Ako za ubistvo deteta Mitrovicev sin dobije nanogicu na godinu dana o kojoj pravdi mi pricamo? Ubijes dete i ostavis ga na putu….ajmo opklada da ce presuditi u korist bate. Zakon i Srbija…u pustinji poplava

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.