Počelo takmičenje plesnih talenata na TikTok-u 1Foto: EPA-EFE/ HAYOUNG JEON

Na TikToku i M Soseski održava se prvo regionalno takmičenje talenata na kom mogu da učestvuju svi ljubiteli plesa iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a pobednik će osvojiti četrnaestodnevno putovanje u Los Anđeles i vrhunske časove plesa sa najboljim svetskim plesačima, saopšteno je danas.

„MTikTok Dance Akademija, kako je nazvano takmičenje, organizovana je za sve mlade, optimistične i ambiciozne plesače i ljubitelje plesa koji žele da pokažu svoj talenat, jer M Soseska želi da podstakne mlade talente na kreativnost, koja donosi žar borbe, uspeha i zabave“, navedeno je.

Glavni komunikacijski kanal ovog projekta je TikTok, a sadržaj je dostupan i na www.msoseska.tv i YouTube profilu M Soseska.

Šou talenata je organizovan kroz četiri plesna izazova, a prvi od njih je već počeo.

Kako je objašnjeno, takmičari mogu učestvovati na jednom ili više izazova, tako što nauče plesnu koreografiju uz pomoć sporijih snimaka objavljenih na Jutjubu, snimajući svoj ples i objavljujući ga na TikToku.

„Osim glavnog mentora, trenutno najboljeg koreografa na Balkanu, Žige Sotlara, u žiri je pozvan i kralj slovenačkog TikToka, Žiga Kukovič i balkanska superzvezda Sara Jo. Članovi žirija će izabrati do 40 najboljih plesnih snimaka koji će se plasirati u polufinalni deo takmičenja, gde će najhrabrijih osmoro plesača tada proći u finale“, navodi se u saopštenju.

Pobednik takmičenja imaće priliku da pohađa plesni kurs, pored četrnaestodnevnog putovanja u Los Anđeles, gde će usavršiti svoje plesne veštine u društvu najboljih svetskih plesača u plesnom studiju Millennium.

„M Soseska nije samo slovenački, već i regionalni projekat. To je prvi put istaknuto u emisiji Crveno i crno, s Vesnom Milek, u epizodi u kojoj su nastupili Senidah i Cazzafura, koji su bili izuzetno uspešni i postigli zavidnu gledanost izvan Slovenije. Plesna akademija MTikTok ovu priču dodatno nadograđuje, pa možemo očekivati još regionalnih nastupa u M Soseski i u budućnosti“ objasnila je Kristina Gregorc, direktorka digitalnih komunikacija, razvoja i internet prodaje u Merkatoru, kao i odgovorna urednica M Soseske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari