Završena blokada ispred Palate Srbija, izbilo više incidenata (FOTO/VIDEO)

Održan protest ispred Palate Srbija uz blokirane ulice i jake policijske snage

Ostavite komentar


  1. Pa naravno da će da izbiju incidenti.Ko je taj koji sebi daje pravo da drugom licu ne dozvoli da se kreće,već ga tako „u mestu“ drži satima?!!!Baš me zanima da ja tako poludim od umišljene moći i stanem ispred kola ili autobusa i ne dozvolim im prolaz,jer jbg..i ja imam puno za zameriti.I to ne samo ovoj,već i prethodnoj vlasti.Fenomen čopora,uspaljena masa,pojedinačno..ahh.

  2. Ko vam daje pravo da maltretira Beograd. Što ne pitate vaše komšije, što su prodali kuće i zemlju Rio Tintu. Da to nisu učinili, ovi nebi imali gde da kopaju. Ko je napravio protest što je Beograd zagađen. U Nedeljice pa blokirate i kampujte. Ostavite beograđani sa svojim mukama.

  3. Protest naroda? Nekoliko stotina demonstranata misli da predstavlja narod.
    Izađimo na izbore pa da se prebrojimo. Ko pobedi neka vlada, a ko izgubi neka se priprema za sledeće izbore.

  4. Ovo je poslednja nada da da Srbija može biti spašena i da će nešto ostati i potomcima. Zato podržavam i divim se ovim mladim ljudima.

  5. Pokusaj sendvicara da pisu komentare ovde previse je providan. Trebalo bi cela Srbija da se okupi i blokira ceo Beograd na godinu dana da bi vi u Beogradu progledali i shvatili sta radite ostatku Srbije.

  6. Ovo je postalo smešno
    Izađite gospodo na izbore
    Ovako svarate losu sliku o opoziciji da vas narod još više izbegava.

  7. Ne znam ali lupanje auta prolaznika mi nekako baš smeta. Bojim se, baš se bojim da nekome ne pukne film i da napravi neko zlo. Bojim se da nije pravi način blokada saobraćajnica.

  8. Gospodo idite u svoja mesta i sela pa sirite cerge jer nizasta drugo niste.
    Ne maltretirajte Beograd i ne ispitujte strpljenje gradjana Beograda.
    Imate uskoro izbore izadjite pa pobedite. Zmate vi dobro koliko vas je u satorima i danas na protrstima toliko ce te dobiti glasova. Zato toloko bucete.

  9. I botovi su posustali, nisu aktivni i agresivni kao pre, valjda im je došlo iz d…..u glavu.
    Prodaju se za siću i pljuju narod koji ima stav i dostojanstvo. Podrška za Đurića, hrabar momak, ali se pitam gde su studenti, omladina da u većem broju podrže proteste protiv ovog zla…
    Naklon Savi Manojloviću, šteta što je većina građana ostala u foteljama zagledana u Zadrugu grickajući bedni sendvič…

  10. Beograđanima „od juče“ su ovim demonstracijama ugrožena građanska prava a najviše sloboda kretanja. Sa druge strane ,moguće je da te sramotne komentare pišu botovi.

  11. Dragi građani, kad biste svi bili svesni kako su nakaradno izmenili zakone o svemu ovi ,,vladari“, kad biste bili svesni u koji ambis idete svi koji podržavate AV, vi biste umrli od straha! Ali, neznanje i tupavost ,,spašava“ ovaj narod od svesti o svojoj propasti! Pomozi Bože da se Srbi osveste i slože jer, onda bi ih bilo najmanje milion u Bg i ne bi dozvolili ovoj vlasti da ,,mrdne“ više ni sekund ni milimetar!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.