Počeo sa radom gradski bazen u Zaječaru: Za prva tri dana više od 2.000 kupača 1Foto: Timok održavanje

U petak 21. juna, kako je i najavljeno iz JKP “Timok održavanje”, počela je sezona kupanja na gradskom bazenu u Zaječaru. Za tri dana zabeleženo više od 2.000 poseta.

Pre par dana otvorene su kapije bazena za prve posetioce. Za tri dana, do sada je zabeleženo preko 2.000 posetilaca, a nadležni ističu da će i ove godine, roditelji moći da upišu decu u Školu plivanja.

Iz JKP “Timok održavanje” kažu, da kako je ovih dana živa u termometru dostizala preko 35 stepeni, mnogi Zaječarci ali i gosti iz okolinih gradova, potražili su spas od vrućine, upravo na zaječarskom bazenu.

“Za tri dana koliko radi bazen, zabeleženo je preko 2.000 posetilaca, kojima je i ove godine omogućeno besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Temperatura vode iznosi 26 stepeni. Cena dnevne karte je 250 dinara, nedeljne 1.500, dok cena mesečne karte (30 kupanja) iznosi 6.000 dinara. Za decu do sedam godina ulaz je besplatan. Ono što je novina je da će ove godine, penzioneri uz pomoć penzionerskih kartica, moći da ostvare popust od 20 odsto prilikom kupovina karata”, kažu iz JKP “Timok održavanje”.

Škola plivanja počinje sa radom 1. jula, a upis dece u prvu grupu neplivača je u toku. Cena Škole plivanja iznosi 3.500 dinara. Zainteresovani roditelji decu mogu da prijave na broj telefona 060/3851075.

Radno vreme bazena je od 11 do 19 sati, dok će Škola plivanja biti od 9.30 do 11 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari