Opozicija nije postigla dogovor sa RTS, sutra protest

Ostavite komentar


  1. Jel misle da ce im reklame osigurati pobedu,pa narod glasa prema rezulatima a ne po kampanji!

  2. Ma samo da su yatvoreni prozori, imaju obicaj da beze kroz prozore ovi iz opozicije.

  3. Opozicija je došla nepotpuna na ovaj sastanak i to bez glavnih nezadovoljnih Jankovića i Đilasa. Ovim sastankom ništa neće da postigne opozicija.

  4. RTS je javni servis cele Srbije a ne samo Beograda. I zato bi bilo bolje da se predstavljanje kandidata radi na nekoj lokalnoj televiziji.

  5. Kakav sastanak. Pa nije ovo intelektualna borba. Potpuno pogrešno i samo idu mečki na rupu.

  6. Opozicija preteruje sa svojim zahtevima i svojom bahatošću.Zar nisu svesni svoje gluposti?

    1. Tuzan komentar koji savrseno oslikava podanicki mentalitet i bezgranicno siromastvo duha. Iskreno zalim one koje je priroda na to osudila a prezirem one koji su iz najnizih pobuda svojevoljno prihvatili neslobodu.

  7. Ne tako davno mogli smo videti koliko je Vuletiću i Upravi RTSA stalo do mišljenja Programskom saveta. Vuletić, il je sam, li misli da su građani Srbije kratke pameti.

    1. Možda bi opozicija da RTS montira njima pobedu, neki crtani film, ili naučnu fantastiku da su oni pobedili???

    1. Koji bre pritisak na medije, kad se opozicija nigde ne vidi niti cuje, jedino sto o njoj pisu Informer i Kurir, a oni su Vucicevi, piso sve neke gluposti i izmisljotine, a da opozicije nema na nasoj narodnoj TV koji je u vlasnistvcu svih gradjana i ne samo orparanih radikala vec svih gradjana, i zato mngo gradjani hoce da vide i svoje na toj njihovoj TV! Ne samo da gledamo Vucica kako laze i prica gluposti!

  8. Raditelevizija Srbije nije Raditelevizija Beograd pa prema tome dzabalebarosi iz kruga dvojke da olade. Gde vam je StudioB? To je (bio) beogradski servisni medij. Otisao na dobos, „sestog“ oktobra…

  9. Sutra se mesi torta pod imenom RTS. Potrebno je poneti par trulih jabuka, nekoliko paradajza i što više jaja (može i mućkovi).

  10. Koristim priliku da Vam se zahvalim na novoj aplikaciji Danasa, fantasticna je i daleko, daleko ispred drugih. Hvala.

  11. Vec je opozicija dogovorila protest, a dan pre toga sastanak, koji im je samo posluzio kao izgovor. Nije trebalo ni da ih prime.

Ostavite komentar


Društvo

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste? 8

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste?

Ogromnu pažnju pretežno mlađe populacije privukla je biljka ašvaganda, koja se koristi u vidu suplemenata ili praha. Na društvenim mrežama se dele snimci korisnika ašvagande, što još više pospešuje njenu popularnost i prodaju. S obzirom da je relativno nova na tržištu, postavljaju se ključna pitanja o njenim dejstvima i posledicama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.