Početna plata nastavnika biće oko 54.000 dinara

Šta su tražili, a šta dobili prosvetni radnici?

Ostavite komentar


  1. А председници школских синдиката добијају 12 посто на плату, и то од државе! Тако, с разредним старешинством имају скоро па директорску плату. Зато и ћуте и сагињу главу, баш их брига за колеге, гледају да сачувају тај проценат, три пута већи него за разредно старешинство.

    1. Slažem se sa vama.Ista je situacija u zdravstvu.Sindikalac godinama ne radi kao med.teh,nego se bavi trgovinom i prodaje u bolnici sve i svašta i ima dodatak na platu.Sindikalcima ne pada na pamet da se bore za zdravstvene radnike i da traže za neka radna mesta,pogotovo u bolnici, benef.staž.Oni misle da se bore za radnike prodajući im šerpe i lonce.

      1. Moram da dodam… u poslednje vreme se bave i nabavkom uglja, zimnice i posteljine…

  2. Zanima me koliko procenata se dobija na magistraturu? Nastavnik u osnovnoj školi VII/1 stepen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.