JGSP „Novi Sad“ danas počinje prodaju novembarskih mesečnih markica. Uz pet redovnih šaltera ovog preduzeća, biće otvorena i dodatna prodajna mesta na nekoliko lokacija u gradu. Radničke markice prodavaće se na šalterima Međumesne autobuske stanice, radnim danima od 7 do 15 sati, s tim da će od 1. do 7. novembra šalteri raditi produženo do 17 sati.


Novina u odnosu na prethodne mesece jeste da će se u novom kiosku kod fakulteta prodavati karte malo ranije, tako da JGSP izlazi u susret studentima koji u ovom periodu izrađuju pokazne karte za ovu školsku godinu.

Korisnici usluga JGSP-a svoje markice mogu da kupe i u prodajnom objektu u Temerinu od 8 do 15 sati. Markice kupljene tokom oktobra važe do 5. novembra, a uporedo sa prodajom markica, svi kiosci će primati zahteve za izradu đačkih pokaznih karata za ovu sezonu.

Radnim danima od 5.30 do 19.30 rade punktovi za prodaju markica kod Železničke stanice, u Šafarikovoj ulici i na Futoškoj pijaci, kao i kiosk u Stražilovskoj ulici kod fakulteta. Takođe, subota, 29. oktobar će, od 8 do 15 sati, biti radna za kioske u Šafarikovoj ulici i kod Futoške pijace. Prve sedmice novembra radiće i kiosk na Novom naselju (od 5.30 do 19.30), kao i na Limanu – preko puta pijace, na Bulevaru Oslobođenja kod bivše Lutrije Vojvodine, na platou SPENS-a, na uglu Ulice Maksima Gorkog i Bulevara oslobođenja i preko puta robne kuće „Bazar“ i to od 10 do 17 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari