U narednih nekoliko dana otpočeće rekonstrukcija dela puta M22/1. Deonica koja se rekonstruiše duga je 12 kilometara, a počinje od gradskog bazena u Inđiji. Vrednost radova je 380 miliona dinara.

Pripremni radovi su već počeli, geometri su izašli na teren i završili svoj deo posla, lokalna samouprava je odredila lokaciju za bacanje šuta, i za nekoliko dana počinje rekonstrukcija punim kapacitetom. Predsednik opštine Inđija Goran Ješić, najavljujući radove na ovom putu, rekao je da je ovo jedna od najlepših vesti koju saopštava stanovnicima opštine Inđija, i naglasio da su upravo građani ti koji će imati najviše koristi od ovog projekta.

– Ovih dana počinje kompletna rekonstrukcija puta M22/1, stari put prema Novom Sadu. Ovo je jedna od najlepših vesti koje saopštavam za ovih jedanaest godina koliko smo ovde. Godinama smo pokušavali da izlobiramo da se taj najveći problem u putnoj privredi u opštini Inđija i jedan od najvećih ekonomskih problema, jer otežava komunikaciju ljudi, prevoz studenata, đaka, radnika, razreši – kaže Ješić.

– Zajedničkim snagama uspeli smo da ubedimo ljude u ministarstvu da ulože sredstva u ovu deonicu. To će pre svega omogućiti normalnu komunikaciju u opštini Inđija, jer su svi lokalni putevi, koji su rehabilitovani i izgrađeni u poslednjih deset godina i o kojima brine opština Inđija na evropskom nivou, a ova deonica je bila rak-rana naše opštine. Imali smo na hiljade primedbi građana, i zato mi je izuzetno drago što smo razrešili taj problem – kaže Ješić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari