Podignuta optužnica protiv inspektora Milana Isakova na dan svedočenja o „Jovanjici“

Ostavite komentar


  1. На основу текста није ми јасно јел Милан И. инспектор или криминалац.

  2. Inspektor ima pravo da postupa po svojoj savesti, ali pre nego što počne da se govori o tome trebalo bi da se provere ti podaci.

  3. „Kazao je i da su oni uhvatili državu u kriminalu i da nisu očekivali u kojoj su meri državne strukture upatljane u ovaj slučaj.“ „Vlast“ je uhvaćena u kriminalu, privredna grana proizvodnja i prodaja droge. Da smo država, vlast bi sama podnela ostavku ili bi bila smenjena zbog ovog sramnog slučaja. Nadam se da ću DOŽIVETI da prave krivce iz vlasti VIDIM IZA REŠETAKA…..

  4. Главни црњак је што ми сад не знамо ни 25% истине. Кад крене откривање истине, биће куку-леле. Само да то не ради преобавештени коштуница. Оде маст у пропаст, чега се он дохватио.

  5. koja budalaština – da su to neke pare pa da razumem. Cirkus od države i tužilaštva. Mafija nije samo na vlasti- mafija bi da se o njoj pričaju samo pohvale. Sve sam sigurniji da ovde neće proći bez građanskog rata!!! Žalosno – ali to nam je to.

  6. Ne bih živeo u Srbiji ni za brdo karamela! Upropastili ste sve! Sebe i državu!:(

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.