Podignuta optužnica protiv investitorke nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu

Ostavite komentar


  1. А, па госпођа (онај ко стоји иза ње) ће на крају да тужи државу и добије одштету, јер, ето – све је легално, уписано у катастар, дозвола из 2014. године… Нема шта се не може фалсификовати у држави Србији.

  2. Kad će biti rušenje? Možda nadležni organi ne mogu da nađu objekat.? Uhvatili stranputicu?

  3. Juce je bas premijerka urlala uzivo na Tv kako niko pa ni ona ne moze i ne sme da se mesa u odluke suda. Ako sud dosudi nikom nista,tako ce i biti. Naravno da tuzena nije organizovala gradnju,vec neko iz vlasti i mafije,tako da ocekujmo da ce se samo tresti gora rodio se mis.

  4. snezana mitkovic,mirkovic…blablabla…a da nije AVavavavav…ili trtmrt.???? Koga vi iz „tuzilzstva“ folirate ????

  5. A gde je optužnica protiv inspektora koji su gledali kako se gradi, nije iznikla kuća preko noći!? Gde je optužnica protiv onih koji odbijaju da sruše i obezbeđuju rušenje?

  6. Ministarstvo odbrane nije reagovalo dok se gradio objekat za čiju izgradnju nije dalo saglasnost, možda, da ne bi uvredilo tetu iz Kanade koja je slala parice, 9000 po 9000 evra, da se izgradi i stavi u funkciju objekat za njene najdraže.

  7. Nije li isti taj sud bio zadužen za aferu Index koju je prekrila paučina?

  8. Matković Dušan, bivši istaknuti član SPS-a, ojadio industriju obuće Beograd, Sartid, umalo da postane glavni u NIS-u. drugovao sa Goricom Gajević koja sada na Kopaoniku ima kompleks hotela…e, je li ova žena Mitković ili MAtković?

Ostavite komentar


Društvo

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste? 8

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste?

Ogromnu pažnju pretežno mlađe populacije privukla je biljka ašvaganda, koja se koristi u vidu suplemenata ili praha. Na društvenim mrežama se dele snimci korisnika ašvagande, što još više pospešuje njenu popularnost i prodaju. S obzirom da je relativno nova na tržištu, postavljaju se ključna pitanja o njenim dejstvima i posledicama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.