Podrška Jankoviću ugrožava bezbednost

Medicinskoj sestri iz Čačka prijave i pritisci na poslu zbog političkih stavova na Fejsbuku

Ostavite komentar


  1. Molila bih Vas za pošteno izveštavanje … nije prekršaj "pominjanje Vučića" i svi koji imaju ikakve veze sa zdravstvom to dobro znaju, Prekršaj je u verbalnoj agresiji, vršenju pritiska i pretnji i jednako bi bilo ugrožavanje reda i mira da je odbrusio doktorki da zove pokojnog dedu.
    On laže, vi prenosite njegovu laž i sumnjam da ćete objaviti moj komentar

  2. Profesorka verovatno kao i Andjus misli da je to sto je protiv Vucica oslobadja od odgovornosti na greske.

  3. Pa šta je tu čudno? U svakoj mafijaškoj organizaciji postoji samo jedno mišljenje i jedan "Bog". Ko se drzne da progovori protiv ili iznese svoje mišljenje suprotno naređenom, "ugasio je". Zato ko god kaže nešto protiv SNS ili AV, napašće ga krvoloci …

  4. U toj bolnici je strahovladaMilosevic 5god.vd.direktor,drKocovic,gl,msGlisic,zaposleni ako nisu sns,su tretirani kao robovi.

  5. Kad bi dr,vise radila a manje ganjala i spikinirala,sluzba bi cvetala.

  6. Cacanska bolnica je poznata po toj doktorki,koja sa direktorom seje strah,strasno je sto zenu sa toliko god.radnog staza tako maltretiraju,sta je pogresila u medicinskom delu posla,nigde ne pise,dali je dala pogresno neku terapiju,za takve greske,Slazem se treba biti kaznjen.Koliko pratim,ova Ms nikog nije povredila,nema ostecene strane.Sram Vas bilo dr Kocovic.

  7. Nije im dovoljno,sto je ganjaju na poslu,jadna zena Jos mora da se javlja policiji.Ako ce ona da ugrozi javnu bezbednost,samo mogu da kazem,jadni li su takvi poslodavci.Sramota za Cacak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.