Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić od maja ove godine će biti novi premijer Srbije,uvereni su naprednjaci opštine Kučevo gde ova stranka upešno sa svojim koalicionim partnerima (Vlaška demokrtaska stranka i Pokret socijalista) vrši lokalnu vlast.

Kako je u izjavi za medije kazao predsednik Opštinskog i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Novica Janošević, pored pobede na Republičkom, ova stranka će ostati na vlasti na loklanom nivou i u naredne četiri godine,zahvaljujući velikom poverenju građana i uspešnoj realizaciji razvojnih projekata u raznim oblastima u Kučevu i u svim naseljima ove Zviške opštine.

-Što se tiče SNS u Kučevu mi nemamo dilemu kako ćemo izaći i ko će biti naš kandidat za predsednika opštine, a ovih dana smo na terenu i u razgovoru sa građanima,članovima i simpatizerima odredićemo i naše kandidate za odbornike na zajedničkoj listi. Naša stranka očekuje apsolutnu pobedu na sledećim izborima,a očekujemo glasove i svih nezadovoljnih u Srbiji. Mi imamo konkretan program kako na Repibličkom,tako ćemo ovih dana objaviti i naš program na lokalnom nivou koji je građanima poznat. Ono što ćemo na lokalnom nivou raditi,to je nastavak radova uz veliku podršku Republičke Vlade koju će činiti SNS računajući tako realizaciju još većih projekata kako u oblasti lokalne infrastrukture,tako i u drugim granama i oblastima za bolji život i rad naših građana,kaže Janošević.

Iako je Srpska napredna stranka u opoziciji aktuelnoj Republičkoj vlasti, čelnici kučevačke opštine kažu da su uspeli da realizuju nekoliko krupnih investicionih projekata koje je finansirala Vlada Srbije.

-Opština Kučevo je realno dobijala do sada određenu pomoć,ali je to rezultat naše snalažljivosti,hrabrosti i stručnosti zaposlenih u opštinskoj Upravi. Naši projekti su toliko stručno bili urađeni da je ponekad bilo teško ne prihvatiti ih. Ideja Srpske napredne stranke je da sve opštine u Srbiji dobiju podjednako sredstva za njihov razvoj bez obzira na političku opredeljenost čelnika tih opština. To je cilj naše stranke,dodao je Janoševič.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari