Podrška protestu Ne da(vi)mo Beograd

Ostavite komentar


  1. Protestu ću se pridružiti i ja, kao i svaki put do sada, jer to je, izgleda, jedini način da ovaj vladajući ološ pošaljemo u istoriju.

  2. Samo napred i ne odustajte od opravdanih zahteva. Bahati ilažovi da odgovaraju po slovu zakona. Bravo za Belog i paora iz Zrenjanina.

  3. Koje licemerje!Zajedno sa Sinišom Malim šetate u Paradi ponosa,a sad ga kao rušite zbog Savamale…

  4. Još i studenti da se pridruže, ako ne bude produženje roka za završetak studija po starom. Al će se družimoooo!

  5. Mogu opet samo da ponovim…premijer se brani legitimitetom a ne legalitetom. I to je vise nego zabrinjavajuce za jednog pravnika. O poziciji na kojoj se nalazi da i ne pricamo. I to je nesto najstrasnije za ovu drzavu. Podrska protestu.

  6. Ne znam što se buni ova Žuta Patkica? Sačekajte još malo (makar do izbora Jeremića za Genseka UN) da državni organi odrade svoje posao I donesu pravednu presudu kao u Kočićevom ““““Jazavcu pred sudom““““…

  7. Komentar koji je postavila Hana: Još i studenti da se pridruže, ako ne bude produženje roka za završetak studija po starom. Al će se družimoooo!
    Akcenat je na " ako ne bude produženja", stvarno ne znam šta da kažem. Ranije su studenti bili pokretači promena u zemlji i svetu, borili se za prava ljudi itd. Danas studenti protestuju samo da im se produže rokovi, smanji uslov za narednu godinu, i to je sve. Stvarno strašno. Još će da protestuju da im se produži da mogu da studiraju 25 godina. Ja iskreno ne znam ko će da zaposli nekog ko studira 15 godina, šta to govori o njemu. Umesto da se organizuju pa da izađu isključivo zbog Savamale, stvarno nema dalje.

  8. Е ово већ личи, само грађански покрети могу да одувају ове г…наре из скупштине и институција. Видимо се на улици НАШЕГ града.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.