Fondacija „Podrži život“ uvela doniranje humanitarne pomoći platnom karticom 1

Sada će, osim putem SMS poruka, uplaćivanje humanitarne pomoći u okviru fondacije Podrži život biti moguće i platnom karticom na sajtu fondacije, stoji u saopštenju „Podrži život“.

Kako stoji u saopštenju za medije Fondacije, „zbog konstantne potrebe za sredstvima, javila se i potreba za kontinuiranim donacijama.“

Radi olakšavanja procesa plaćanja, fondacija „Podrži život“ uvela je novu opciju doniranja – jednokratno doniranje platnom karticom na sajtu www.podrzizivot.com, a može se i odabratii proizvoljni iznos koji želite da donirate svakog meseca, koji će vam se automatski skidati sa računa.

Trenutno na vašu pomoć čeka dvanaestogodišnji dečak Vanja Vasović, koji boluje od mišićne distrofije i neophodan mu je tretman matičnim ćelijama, čija cena iznosi 30.000 evra, kao i osmogodišnja devojčica Milana Vidović, obolela od cerebralne paralize, epilepsije, hidrocefalusa i astme, koja treba da se podvrgne kineziterapiji, čija cena je 180.000 dinara.

Nastavite da šaljete SMS poruke na broj 5757, vršite uplate na dinarski račun 205-999-98, devizni račun 0070800039876 i donirate na sajtu www.podrzizivot.com,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari