Troje poginulih u sudaru voza i automobila u blizini železničke stanice Lazarevac (FOTO)

Ostavite komentar


  1. ..odgovarna vlast bi zasvakako imala pruzne rampe ..ali estradni politicki umetnici jednih te istih i neodgovornih imace svoje ushicenih vesti sto padaju snebesa izjutra upodne i za veceri..

  2. vozac audija zna bolje od signalizacije, a ovi iz zeleznica ne mogu da stave jednu rampu

  3. Ako na prelazu ne postoji rampa zašto ne postoji, a ako postoji zašto nije bila spuštena. Sramotno je da se krivica uvek prebacuje ne poginule. Da li je ljudski život u ovom slučaju tri jeftiniji od jedne rampe ???

  4. U uredenim zemljama trava je pokosena i tamo gde nema nikakvog prelaza. U ovoj srbiji gde niko nikoga ne smatra gde se u vlast svi vrte u krug STA ocekivati. u Sloveniju odite tu vam je najblize pa pogledajte sta je uredeno grad Nis je naj prljaviji grad to je ovaj z….vi sam potvrdio da ga je iznenadilo koliko je prljav bitno da se Sotirovska nafatirala i za unuci.

  5. Ispred svakog pružnog prelaza, bez obzira da li postoji rampa ili ne, stoji znak STOP. Tu se završava svaka priča.

  6. Selo Medjurovo, grad Nis…svetlosne signalizacije nije bilo, rastinja i objek.ata u tzv. truglu preglednosti na pretek, voz se kretao brzinom iznad dozvoljene…krivac vozac autobusa ili bar, jedini krivac, maksimalna kazna.

  7. Jaoj koliko komentara koji opravdava zeleznicu?!!!Pa dali ste vi svjesni koji je to haos od firme?!Stotine mastiljara koji neznaju gde je voz.Nikog nije briga za živote ljudi.

  8. Zalosno je sto ima nastradalih posebno zbog dece.Ali nesavesni i nepismeni vozaci svuda prave ovakve stvari.Zna se ko ima prednost
    na pruzi ima znak Stop nema sta dalje

  9. Lepo piše da je ignorisao svetlosnu signalizaciju. Ali što bi on sačekao koji minut da bezbedno prođe – verovatno bi bar polovina vozača u Srbiji uradilo isto. Vladaju opšta nedisciplina u bahatost. Samo što je bahatošću ovoga puta pobio i (sopstvenu?) decu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.