Poginuo mladić u Novom Sadu: Sleteo sa puta i udario u drvo 1Foto: A. L./Danas

M.B. (35) iz Novog Sada poginuo je na Novom naselju kada je sinoć automobilom, iz za sada nerazjašnjenih okolnosti, sleteo sa saobraćajnice i udario u drvo, dok je petnaestogodišnja devojka koja je bila sa njim u kolima marke BMW povređena i prevezena u bolnicu.

Ova teška saobraćajna nesreća desila se na Bulevaru Jovana Dučića, negde oko dva sata iz ponoći. Devojka ima višestruke teže povrede, nalazi se na odeljenju intenzivne nege Dečije bolnice i u svesnom je stanju.

„U težoj saobraćajnoj nesreći, nakon što je automobil izleteo sa puta i udario u drvo, povređena je devojka stara 15 godina. Ona je zadobila višestruke polutraumatske povrede i prevezena je u Dečiju bolnicu na odeljenje hirurgije. Na licu mesta je preminuo muškarac“, rekao je portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj.

Nezvanično saznajemo da je M.B. verovatno izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo sa puta, a vozilo se od udarca prepolovilo.

„Povrede su politraumatske i teške ali je devojčica svesna i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege i terapije dečije hirurgije pod stalnim nadzorom lekara i dijagnostika je još u toku“, rekli su iz Dečije bolnice.

Na licu mesta morali su da intervenišu i vatrogasci kako bi izvukli unesrećene iz automobila.

Policija je obavila uviđaj.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari