Poginuo radnik u zgradi Narodne skupštine dok je popravljao lift

Ostavite komentar


  1. Ukleta kuca sagradjena na groblju. Blazenopocivsi kralj Aleksandar je znao za prokletstvo ovog Doma i nije svracao tamo sve do jednom. YU i prvoj I drugoj ova ukleta gradjevina nije donela srecu. Sve sto se na groblju sagradi osim grobnica i nadgrobnih spomenika ukleto je.

  2. Koliko čitam na internetu, radnik je vodoinstalater, a popravljao je lift. U zgradi koja realno ima jedan sprat.

  3. Kada u zakonodavnom objektu se ne postuju mere zastite na radu ( a nema drugog razloga za takvu nesrecu na ovaj nacin) ,onda se ne treba cuditi slicnim nesrecama u celoj drzavi. Kada bi posao radili strucni ljudi za odredjene vrste radova,sigurno nebi bilo nesreca,ali ovo je samo dokaz naseg odnosa prema radu i ozbiljnostu u pristupu. Puno liftova sam ugradio i to Radnikovih ili Davida Pajica,nikada niti jedan incident. Ali onda se znalo ko kosi a ko vodu nosi. Odgovoran je svakako referent zastite na radu,da je on radio svoj posao valjano ovaj mucenik nebi stradao.
    Svakim danom se dogadjaju sve gore od gorih stvari..sto je najgore tome nema kraja,niti se vidi svetlo na kraju tunela.
    Zao mi je coveka,ali izgubi glavu sto je hteo nekome nesto da ucini a ocigledno da nije bio verziran za to.

  4. iz te skupštine i nas ubijaju svaki dan spodobe iz sekte na vlasti. Tako je neko „stručan“ i nenadležan (?) naterao čoveka da radi nešto bez obezbeđivanja mera zaštite. Ili neko očekuje da se sada neki „pametni“ iz sekte javi i preuzme odgovornost za mobing iz koga je proistekla tragedija??!!

  5. Skupstina je sagradjena na prostoru Batal-dzamije i „marvene pijace“, a groblje se nalazilo na prostoru Tasmajdana.

  6. Tačno, groblje je bilo na Tašmajdanu, Batal-džamije više nema, ali na našu veliku radost, ostala je „Marvena pijaca“.

  7. ZA KOGA JE LIFT, KAD ZGRADA IMA SAMO JEDAN SPRAT. Ali stambene zgrade, pa makar i za stare, NE MORAJU imati lift do PET spratova. Svaka čast, trudovima u skupštini.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.