Poginuo je Senahid Mehić (57) iz Kostola, opština Kladovo, a teško je povređen Dragi Popović (50) iz Kladova. Nesreća se dogodila u ponedeljak, oko 17,20 časova, kada je „mercedes“ udario u kamion, koji je bio parkiran na kolovozu.

– Vozač Dejan Trailović iz Klokočevca, opština Majdanpek, parkirao je kamion marke „Volvo“, vlasništvo Željka Ilića iz Klokočevca, na državnom putu drugog reda Požarevac-Kladovo u smeru kretanja. Tom prilikom usled neosvetljenosti i neobeleženosti parkiranog kamiona na neosvetljenom delu puta u zadnji deo istog svojim prednjim delom udara vozilo „mercedes-320 CDI“, kojim je upravljao Dragi Popović iz Kladova. Od siline udarca na licu mesta poginuo je suvozač u mercedesu – Senahid Mehić, dok je vozač Popović zadobio teške telesne povrede opasne po život – saznajemo iz istrage.

Nakon toga na slupani mercedes iz suprotnog smera naleteo je jaguar sa požarevačkim tablicama, za čijem volanu je bio Nikola Živković iz Požarevca.

Vozač i suvozač u jaguaru lakše su povređeni, a saobraćaj na delu Đerdapske magistrale između Bratinca i Sirakova bio je u prekidu od 17,30 do 1,05 časova.

Prema rečima dežurnog lekara u požarevačkoj bolnici vozač mercedesa imao je je prelom nekoliko pršljenova i povrede unutrašnjih organa opasnih po život, pa je zbog toga prebačen u beogradski Urgentni centar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari