U mestu Ranovac na lokalnom putu, na mestu zvanom „stara kaldrma“ u ponedeljak oko 13.00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda. M. P. (1997) iz Ranovca, upravljao je bez vozačke dozvole, putničkim vozilom „Jeep cherokee“ vlasništvo Žike J. (1952) iz Ranovca. Usled neprilagođene brzine vozilo je sletelo s puta a zatim se prevrnulo.

Zbog povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi na licu mesta život izgubio David Radulović (1997) iz Ranovca. Ostalih pet dečaka, svi 1997, dvojica iz Ranovca i trojica iz Manastirice, prevežena su u petrovačku bolnicu gde su im konstatovane lake telesne povrede.

Požarevačka policija odredila je zadržavanje Žiki J. iz Ranovca zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, jer je svoj džip dao maloletnoj deci da ga voze. Krivična prijava podneta je i protiv maloletnog M P. zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednsti javnog saobraćaja. Osumnjičenog Žiku J. policija je uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji nadležnog suda u Požarevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari