Pojačane kontrole poštovanja epidemioloških mera, otvoren kontakt centar za prijave

Ostavite komentar


  1. Jel to znači da će se inspektori sa malim zakašnjenjem uključiti u borbu protiv epidemije i da svojim mezimcima neće smeti da gledaju kroz prste za kaficu i koferticu?

  2. Ajmo sad ovako: petak, 29.08.2020., Beograd, Rakovica, vašar, šatori, ringišpili, trešti muzika, ladno pivo peni, vrte se prasići… opštenarodno veselje i tulum do duuuboko u noć. Ništa se to nije razlikovalo od bilo koje prethodne godine. Andergraund?

    1. Evo ja hocu da prijavim da je Krizni stab nezakonito telo, koje krsi Ustav, zakon o pravima pacijenata, medjunarodnu konvenciju o ljudskim pravima, bioetiku u medicini, zakon o pravima deteta, zakon o obrazovanju, krivicno pravo, itd… !

  3. Lazna i projektovana pandemija, bar kod nas će trajati sve dok takozvani krizni štab čine ovi reptili i kreteni? Dotle će nam sve biti devastirano i robovski podcinjeno? Od djavoimane struke zdravstvo je u haosu a na putu smo da nam i obrazovanje uniste? Kao debili cutimo i gledamo neminovni sunovrat? Siguran sam da komentar neće biti objavljen jer nije botovski i ne uklapa se u sveobuhvatnu medijsku propagandu?

  4. Sta će ribar ice koje od Nikoljdana žive godinu dana, znači li to da treba zatvarati radnje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.