Kakve poklone su dobijali direktori BIA poslednjih 10 godina?

Ostavite komentar


  1. То је све мало, заслужили су више од тога.

  2. @Kent
    I mene isto interesuje da li se kinta od tetke računa u poklone? Takođe i da li se keš, tj.novac od korupcije računa u “ poklon“?

  3. Kakve bajke…Ko su procenitelji vrednosti? Nego pokloni od domaćih kockarnica i “ kontraverznih biznismena“ u vozilima, gotovini, i ostalom se ne računa. Ali najjače su procene od po 15000 din i slepački sirotinjski ručni sat.. Evo ja ću da platim procenjene vrednosti ako im polkoni zauzimaju mesto …

  4. Колико памети боже овде се просу да просто човек не може да верује.Све експерт до експерта. Баш народ зна да о да критикује и ништа више.А будимо бар мало поштени.Па није све у овој земљу за критику има ту и доста ствари за похвалу.А да све се плашим да би ови што критикују на неким позицијама и добијали поклоне пожурили све да пријаве.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.