Pokrajinska vlada odlučila: Siromašnim stanovnicima Vojvodine biće podeljeno 45.000 paketa prehrambenih proizvoda

Ostavite komentar


  1. Pokrajinska Vlada nema prave podatke. U Vojvodini, koja je bila, pored Slovenije, najrazvijeniji deo Jugoslavije, posle ratova koje su izazvali sadašnji vlastodršci, danas dve trećine stanovnika živi na ivici siromaštva. Očigledno da SNS je „ekonomski tigar“, samo papirni i da vodi računa samo o sirotinji, koja glasa za vlastodržce.

  2. Naravno, pomoć najsiromašnijima će biti dodeljena neposredno pre izbora. Tako rade primitivni prevaranti koji se siromašnih sete samo neposredno pred izbore.

  3. Imam 2 pitanja:
    – da li se ovakvi paketi dele samo pred izbore ili u nekim vremenskim intervalima?
    – da li su ovakvi paketi deljeni i pre 2012. s obzirom da je Vojvodina bila „izvor hrane“ a sada ima gladne gradjane !?

  4. Pred izbore siromašni dobijaju pakete a poslušnici sns kartela mesta u komisijama,radnim telima sa velikim primanjima! Tako to biva u koruptivnim ,mafijaškim zemljama!

  5. Vojvodina je poslala pomoć Republici Srpskoj pre nego što je pomoć dala svojoj sirotinji, zbrinjava izbeglice pre nego svoju sirotinju dok ostatak zemlje Srbije tvrdi da Vojvođani ne postoje a Vojvodinu nazivaju Severna Srbija. Sramota dokle su nas doveli i šta nam rade.

  6. Пуно има сиротиње у овој Србији.Сиротиња и напредњаци.

  7. Zar ekonomski tigar ima toliko sirotinje u samo 37 opstina i to u vojvodini,koliko nas ima u celoj srbiji,beda i zalost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.